De ce sa alegi mobilier modular?

De ce sa alegi mobilier modular?

0 Shares
0
0
0

Toata lumea vorbeste despre asta, dar ce este atat de special la mobilierul modular? Ele nu au modele complicate sau sculpturi care amintesc de piese de inspiratie victoriana, pe care probabil nu veti gasi multi impodobesc camerele caselor palatiale, dar are doua caracteristici pentru a face alte stiluri de mobilier: ofera combinatii si poate fi usor instalat si dezasamblat.

Cererea de mobilier modular a crescut datorita persoanelor care opteaza pentru spatii mai mici, proprietarilor de case care nu doresc sa cheltuiasca o avere pe mobilier si consumatorilor care cauta personalizare.

Alte tipuri de mobilier sunt construite in conformitate cu specificatiile companiei sau in cazul pieselor de design, conform planurilor designerului. Cu mobilier modular, clientii au libertatea de a specifica ceea ce isi doresc. Si, din moment ce majoritatea pieselor sunt pre-facute in camere de diferite dimensiuni si spatii ciudate, personalizarea nu este intotdeauna necesara.

Bucataria Calista este cu siguranta o alegere potrivita pentru casele elegante.

In mod traditional, mobilierul a fost construit ca o piesa intreaga, astfel incat mutarea acesteia necesita ajutorul multor maini.

Transportul a fost si mai dificil din cauza greutatii si a volumului. Pentru persoanele care s-au mutat frecvent, acest lucru a reprezentat o problema, deoarece costul transportului totul a fost destul de mare. Cu mobilier modular, fiecare componenta cheie poate fi dezasamblata si asamblata urmand instructiunile.

Astazi, producatorii proiecteaza mobilier modular de-a lungul liniilor de diferite stiluri pe masura ce cererea consumatorilor creste. Forma patrata atribuita odata lui nu mai este prezenta si multi spun ca curge contururi, linii moi si un amestec de forme pentru a tine pasul cu un decor modern. Utilizarea culorilor sobre si vibrante a fortat, de asemenea, oamenii sa treaca la mobilier modular.

In cazul in care este necesara utilizarea judicioasa a spatiului, niciun alt stil nu poate oferi o gama atat de larga de optiuni.

Locurile de munca sunt un bun exemplu de configurare care pot beneficia, deoarece sufera multe schimbari in timp.

In cazul in care mobilierul nu poate fi modificat pentru a se potrivi acestor schimbari, aceasta poate duce la o multime de cheltuieli si deseuri inutile. Sa luam un exemplu de birou care trebuie sa fie echipat cu sertare. Daca este modular, instalarea lor devine o briza si la un cost redus. Mobilierul proiectat conventional, in mana, este dificil de modificat, deoarece componentele necesare lipsesc.

Pentru uz casnic, paturile pot fi echipate cu depozitare sub pat, daca este necesar sau dulapurile pot detine mai multe rafturi, daca este necesar.

Aceleasi rafturi pot fi, de asemenea, indepartate, deoarece acestea sunt fixate prin suruburi si ace. De asemenea, headboard-urile de pat pot fi indepartate daca sunt incomode sau adaugate, daca se doreste. Aceasta configurare de tip puzzle face mai usor pentru producatori sa raspunda cerintelor, in timp ce consumatorii se bucura si cheltuiesc mai putin pentru a avea componente noi adaugate, mai degraba decat pentru a cumpara piese intregi.

Mobilierul modular este realizat din lemn reconstituit, care este usor, dar puternic. Poate fi la fel de durabil ca lemnul natural, desi nu la fel de dens. Finisajele pot imita adevarata afacere la un pret mult mai ieftin.

Ce ar trebui sa ai in bucatarie?

Indiferent daca va configurati bucataria pentru prima data sau trebuie sa inlocuiti unele articole uzate, pastrarea bucatariei cu uneltele adecvate este primul pas catre o masa excelenta. Investitia in aceste unelte de bucatarie va face gatitul o activitate placuta si usoara pe care o veti astepta cu nerabdare. Iata uneltele noastre de bucatarie indispensabile.

Fara un cutit de bucatar adecvat, pregatirea alimentelor poate fi groaznica. Asa ca, daca aveti nevoie, alegeti cutitul de bucatar potrivit.

Acele blocuri de macelar pline cu cutite arata bine pe blatul tau, dar intr-adevar ai nevoie doar de trei: un cutit zimtat, un cutit de bucatar lung de 8 pana la 10 inci si un cutit mediu sunt baze bune. Cumparati cele mai bune cutite pe care vi le puteti permite – vor rezista multi ani.

Odata ce aveti cutitul potrivit, va trebui sa-l pastrati ascutit. (Un cutit tocit este un pericol pentru tine si pentru orice aliment pe care il taiati.) Dar nu este nevoie sa treci prin bataia de cap de a angaja un serviciu de ascutit sau de a cheltui bani mari pe un gadget electric de lux.

Doua placi de taiat sunt ideale – una pentru proteine ​​crude si una pentru alimente si legume gatite – pentru a evita contaminarea incrucisata la gatit. Pentru proteinele brute, preferam sa folosim placi de taiat din plastic, care pot fi spalate in masina de spalat vase, cu o prindere anti-alunecare. In ceea ce priveste alimentele si legumele gatite, va functiona fie o masa de taiat din plastic, fie din lemn.

Veti avea nevoie de un set complet de linguri de masurat si doua seturi de cani de masurat. Un set de cani ar trebui sa fie pentru masurarea lichidelor – acestea au, de obicei, manere si duze de turnare – si un set, pentru masurarea ingredientelor uscate, care poate fi nivelat.

0 Shares
You May Also Like