La ce etaj este indicat sa iti cumperi apartamentul?

La ce etaj este indicat sa iti cumperi apartamentul?

0 Shares
0
0
0

La ce etaj este indicat sa iti cumperi apartamentul?
Ai reusit sa iti aduni o anumita suma de bani, pe care iti permiti sa o folosesti pentru a-ti plati avansul in ceea ce priveste achizitionarea unei locuinte in capitala? Daca raspunsul tau este da, cu siguranta trebuie sa ai in vedere cateva detalii importante care te pot ajuta sa faci cea mai potrivita alegere.

Pentru ca apartamentul pe care il vei cumpara, va fi cel mai probabil locuinta ta pentru totdeauna, in mod evident vei dori ca acesta sa se afle intr-o zona buna a capitalei, iar din acest motiv, cel mai probabil vei cauta apartamente de vanzare Herastrau.

Zona Herastrau este una dintre cele mai ravnite zone ale capitalei, si multi bucuresteni viseaza sa se mute in aceasta zona. Daca ai ales deja zona, cu siguranta ai inca multe lucruri de pus la punct inainte de a face achizitia.

Alege-ti un apartament intr-un imobil recent construit, pentru ca desi la prima vedere este mai scump decat un apartament construit acum cateva decenii, in final vei vedea ca este mai ieftin, dat fiind faptul ca un apartament cumparat intr-un imobil vechi, necesita renovari, care pot costa multe mii de euro.

Gandeste-te apoi nu doar la prezent, ci si la viitor, si la numarul persoanelor care vor locui alaturi de tine in impbil. Daca inca nu ti-ai intemeiat o familie, ia in calcul faptl ca va sosi vremea sa te casatoresti si sa ai si copii, asa ca vei avea nevoie de un apartament spatios, cu cel putin trei camere.

Apoi, gandeste-te la etajul la care vrei sa iti cumperi apartamentul. Foarte multe persoane prefera etajele intermediare, datorita faptului ca acolo au cheltuieli constante pe tot timpul anului.

In plus, unii considera ca la un etaj intemediar este mai sigur sa locuiesti decat la parter, unde exista riscul ca hotii sa incerce sa intre prin efractie, in timp ce la ultimul etaj, se poate ca ploaia sa creeze daune (in apartamentele din blocurile vechi, cele noi au hidroizolatie de calitate premium si ploaia nu creaza probleme).

Altii in schimb, isi doresc sa locuiasca la parter, dat fiind faptul ca nu mai trebuie sa urce si sa coboare multe scari pentru a ajunge de afara in apartament si invers. In plus, cei care locuiesc la parter nu sunt dependenti de lift, iar acesta este un alt mare avantaj.

Exista persoane in schimb, care isi doresc sa locuiasca la ultimul etaj, unde vor avea parte de o mai mare cantitate de lumina naturala in locuinte, si unde nu se va auzi atat de tare zgomotul, precum la parter.

Cel mai important aspect insa, este privelistea. Cei care locuiesc la ultimul etaj, se pot bucura mereu de cele mai frumoase privelisti ale cartierului.

Alegand sa iti cumperi un apartament in zona Herastrau, vei avea parte zi de zi de o priveliste minunata a parcului si a lacului. Vei putea sa te bucuri zi de zi de o priveliste, la care altii nu isi permit decat sa viseze.

0 Shares
You May Also Like