Luminează-ţi casa cu o scânteie din viitor!

Luminează-ţi casa cu o scânteie din viitor!

0 Shares
0
0
0

Bună! Dacă ai impresia că te-ai familiarizat puţin prea mult cu locuinţa ta, că privirea ţi se opreşte mereu asupra aceluiaşi perete rece şi monoton, vreau să te anunţ că nu eşti un caz singular.

Adesea se vorbeşte despre blocurile din peroada comunistă şi cum acestea arătau la fel (mohorâte şi gri), creeînd un şir plictisitor de similitudini între cartiere sau chiar centre urbane. Deşi corectă (din perspectiva mea, cel puţin) afirmaţia ne duce cu gândul la aspectul exterior, făcându-ne să uităm că acelaşi concept putea să fie aplicat, cu anumite nuanţe,  şi spaţiului interior al caselor. Vremurile au trecut, iar lumea s-a schimbat.

Deşi schimbările de stil s-au făcut resimţite şi asupra interiorului caselor (aşa cum era de aşteptat), totuşi, există  numeroase cazuri care indică faptul că suntem în urmă la design interior. Există numeroase alternative, dar în acest articol aş dori să mă concentrez asupra  uneia anumite.

Mă refer la un dispozitiv care poate fi folosit cu uşurinţă pentru a-ţi oferi un interior cât mai modern şi mai plăcut. Ca să fiu mai exact, mă refer la banda led 20 m.

Menţiune: Banda led de 20 m este un singur component din kitul de iluminare led. Mă voi referi strict la ea deoarece, dintre toate, ea este piesa cea mai reprezentativă (având majoritatea caracteristicilor şi aspectelor tipice).

Banda led 20 m este un circuit flexibil. Pe suprafaţa sa se află un număr de LED-uri mici de diferite dimensiuni şi cu diferite distanţe între ele. Poate fi plasată pe diferite suprafeţe prin intermediul adezivului de pe spatele, lucru care îi dă foarte multă adaptabilitate aceasta putând fi plasată, practic, pe orice suprafaţă.

Mai mult, banda led 20 m are un caracter extrem de flexibil: aveţi posibilitatea să conturaţi un număr mare de obiecte din casa dvs. prin intermediul acesteia. Banda led vă oferă oportunitatea de adăugare a unui contur, a unui strop de accent.

Este un dispozitiv sigur, deoarece nu utilizează materiale toxice şi nici nu emite radiaţii ultra violete. Intensitatea luminii este mai redusă, lucru care o face perfectă pentru crearea unui mediu ambiental, relaxant. Mai mult, lumina pe care o are se poate bucura de  un spectru foarte larg de nuanţe de culori, lucru care face din banda led o alegere preferată pentru publicul larg.

Diversitatea culorilor este un pilon foarte puternic împotriva monotoniei, deoarece fac posibilă apariţia unui „peisaj” nou în fiecare zi. Deasupra tuturor, banda led oferă un aspect extrem de futurist prin caracteristicile enunţate.

Acum că am vorbit despre aspectele tehnico-estetice, e timpul să aduc în discuţie cu randamentul. Banda led 20 m se alimentează cu tensiune de 12 V curent continuu. Are o putere disipată de 144W/20m şi un consum de 0.8 amperi/metru. Datorită intensităţii moderate a luminii sale, consumul este relativ redus, iar   randamentul este mare.

Acestea fiind spuse, consider că banda led 20 m este o alegere foarte bună pentru decorarea interiorului locuinţei cât şi a altor incinte. La preţurile de pe piaţă, calitatea este mare, consumul redus, iar numărul de clienţi mulţumiţi este tot mai mare. Recomand cu încredere!

0 Shares
You May Also Like