Scaune de masaj cu taburet pentru masaj la domiciliu

Scaune de masaj cu taburet pentru masaj la domiciliu

0 Shares
0
0
0

Scaune de masaj cu taburet pentru masaj la domiciliuÎn prezent există pe piață numeroase modele de scaune de masaj cu taburet. Deoarece mulți producători scot scaune de masaj noi în fiecare an, magazinul online TopScaune.ro îi răsfață pe cei interesați cu scaune de masaj cu taburet la alegere.

Aceste produse îndeplinesc în general aceleași cerințe ca și scaunele de masaj normale, voluminoase, dar sunt mai flexibile. Taburetul poate fi pus deoparte dacă nu este utilizat în mod activ. Acest lucru creează mai mult spațiu. Scaunul de masaj este dotat și cu funcții.

Pentru a face acest lucru, acesta este conectat la fotoliu prin cablu.  Din punct de vedere vizual, scaunele de masaj cu taburet arată adesea puțin mai plăcute decât modelele fără taburet.

Un astfel de produs este potrivit pentru utilizatorii care nu doresc să utilizeze funcțiile speciale tot timpul și doresc să se simtă confortabil și să fie mai flexibili cu mobilierul în restul timpului.

Scaun de masaj cu taburet – Caracteristici și funcții

Dimensiune: Un scaun de masaj cu un taburet este puțin mai vizibil în ceea ce privește aspectul și spaţiul, decât modelele complexe. Acest lucru face mai ușoară integrarea în spațiile de locuit care au fost deja mobilate.

Conexiune: Scaunul de masaj și taburetul sunt conectate printr-un cablu. Abia atunci pot fi efectuate funcțiile de masaj. În anumite circumstanțe, cablul poate deveni un pericol dacă există copii mici în gospodărie.

Unitate: Scaunele de masaj cu taburet sunt conectate la electricitate. Funcțiile speciale pot fi exercitate abia apoi. Prin urmare, este absolut necesară o conexiune la priza electrică lângă scaunul de masaj cu taburet. Conexiunile prin cablu trebuie direcționate astfel încât să nu împiedice pe nimeni.

Căldură: Pe lângă funcțiile de masaj, diverse scaune de masaj cu taburet oferă și opțiunea de a activa o funcție de încălzire. Acest lucru se întâmplă de obicei în spate sau în regiunea lombară și susține pozitiv efectul de masaj.

Zone de masaj : scaunele de masaj cu taburet au diferite puncte de masaj individuale, care sunt distribuite atât pe fotoliu, cât și pe scaun. Masajul poate fi resimțit în aceste puncte. Pe picioare, de exemplu, au un efect pozitiv asupra tensiunii arteriale.

Design: Un scaun de masaj cu taburet, de obicei, nu arată la fel de voluminos ca un scaun de masaj complex, de exemplu. În consecință, poate fi combinat mai bine cu mobilierul existent.

Variante de masaj: scaunele de masaj oferă diferite tipuri de masaj. Acestea includ adesea frământarea, filetarea, rularea, presiunea aerului și masajele Shiatsu.

Zero Gravity: Cu funcția Zero Gravity, se poate seta o poziție în care utilizatorul se simte aproape fără greutate. Acest lucru ameliorează foarte mult afecțiunile coloanei vertebrale.

Extra: Multe scaune de masaj pentru tot corpul oferă extra suplimentare. Aceasta poate fi o funcție plăcută de încălzire, o interfață Bluetooth, o conexiune USB pentru încărcarea telefonului mobil sau un buzunar lateral pentru depozitarea materialului de lectură, ochelari sau telecomandă.

Funcționare: De regulă, un scaun de masaj pentru tot corpul are o telecomandă. În plus, panourile de comandă sunt adesea integrate pe una dintre cele două cotiere.

0 Shares
You May Also Like