A cumpara sau nu o carcasa pentru iPhone 6?

0 Shares
0
0
0

A cumpara sau nu o carcasa pentru iPhone 6?In zilele noastre, accesoriile gsm pot fi considerate parte integranta din viata oricarui smartphone.

Orice utilizator de smartphone, cu atat mai mult unul care detine un telefon inteligent de ultima generatie este constient de cat de importante sunt carcasele, foliile de protectie sau alte astfel de accesorii gsm.

Daca sunteti interesati de achizitionarea de accesorii gsm la preturi rezonabile, nu ezitati sa accesati www.accesoriigsm.ro.

Va vine greu sa decideti daca trebuie sa va cumparati o carcasa pentru iPhone 6? Ei bine, nu asa ar trebui pusa problema. Este imperativ sa cumparati o forma de protectie pentru telefonul dumneavoastra. Imaginati-va urmatorul scenariu: ati lasat noul dumneavoastra telefon pe masa si in timp ce va intoarceti cu spatele auziti o bufnitura.

Amintindu-va ca fiul dumneavoastra de doar trei anisori statea ascuns in spate, va intoarceti rapid sa vedeti unde ati lasat telefonul. Spre uimirea dumneavoastra, noul dispozitiv mobil se afla pe podea cu ecranul de sticla in jos.

Va apropiati repede de el, il ridicati si vedeti ceea ce era inevitabil: o fisura mare pe ecran si un cip pe margine. Acesta inca functioneaza, insa unitatea este deteriorata deoarece nu a avut niciun fel de protectie, nu a avut o carcasa pentru iPhone 6.

Nu puteti da vina pe copilul dumneavoastra pentru un astfel de lucru. Dumneavoastra trebuie sa va asumati vina pentru distrugerea telefonului, si asta pentru ca l-ati lasat neprotejat.

Daca ati fi optat pentru protejarea telefonului de 700 $, cu siguranta ca acum acesta nu ar fi avut ecranul spart. Acesta este rolul unei carcase, sa protejeze cat mai bine astfel de dispozitive scumpe. Numai din acest simplu motiv este bine sa achizitionati o astfel de carcasa.

Cat de mult costa o astfel de carcasa pentru telefon?

Smartphone-ul este inca destul de nou si considerat un model de ultima generatie. Nu va asteptati sa gasiti o carcasa pentru iPhone 6 sub un dolar. Pretul celei mai ieftine carcase pe care o puteti achizitiona incepe de la 1.50 $ pe un site de licitatie si nu este, in niciun caz, noua. Iata cateva carcase de protectie intr-adevar economice pentru iPhone 6:

Exista o optiune de „cumpara acum” pe un site de licitatii, de la HK pentru o carcasa transparenta din TPU ( thermoplastic polyurethane ) la pretul de 1.69 $. Materialul protejeaza telefonul de zgarieturi, in special pe margini. Aproape noua mii de clienti au fost multumiti de aceasta carcasa.

Din China vine o carcasa dintr-un material destul de tare, cu un design destul de placut, la pretul de 1.42 $. O astfel de carcasa este extrem de confortabila, se potriveste foarte bine si protejeaza suficient de bine telefonul.

Tot din China vine si o alta carcasa realizata din cauciuc, fiind vanduta la pretul de 2.49 $. Cel mai bun lucru in legatura cu carcasa din cauciuc se leaga de faptul ca aceasta este subtire si transparenta.

0 Shares
You May Also Like