A picture taken on September 19, 2017 at Rennes’ courthouse shows a statue of the goddess of Justice balancing the scales. / AFP PHOTO / LOIC VENANCE

Aptitudini si competente pe care trebuie sa le aiba avocatii

0 Shares
0
0
0

In ultima perioada, firmele de avocatura sunt in cautare de oameni care au un portofoliu de competente care sa la permita sa lucreze in domeniul dreptului. Firmele de avocatura petrec foarte mult timp si cheltuie multi bani pentru a cauta cei mai talentati studenti, pentru a ii instrui si transforma in avocati talentati si viitori parteneri in firma.

Spre exemplu, firmele de avocati sunt interesate de studentii de la Drept si ii urmaresc pe cei mai buni in vederea recrutarii. In acest scop, iau in considerare toate atributele necesare pentru a practica cu succes meseria de avocat.

Una din cele mai importante aptitudini pe care trebuie sa o aveti daca doriti sa deveniti un avocat este abilitatea de a fi un membru de nadejde al unei echipe. Atunci cand va depuneti o cerere pentru a fi admis la o astfel de firma, asigurati-va ca aveti exemple in care ati fost un bun om de echipa in trecut, in anii studentiei. Lucrul in echipa inseamna munca alaturi de ceilalti pentru a ajunge la cel mai bun rezultat in tranzactii, medieri sau arbitrari.

Negocierile inseamna lucrul cu echipe care adesea nu include lucrul cu colegii din departament ci cu cei din grupuri multidisciplinare si cu oameni adusi de client sau de alti profesionisti. Abilitatea de a lucra colaborativ si efectiv cu altii este fundamentala pentru a lucra cu succes intr-o firma de avocatura.

O alta abilitate necesara daca vreti sa deveniti avocati este capacitatea de a comunica. Aceasta abilitatea de a comunica in mod clar si eficient pe suport de hartie sau oral sau prin telefon este primordiala in exercitarea meseriei de avocat. Folosirea unui limbaj clar si succint va fi apreciata atat de catre colegi cat si de catre clienti.

Grija fata de clienti este fundamentala si daca detineti aptitudini excelente de comunicare va v-a ajuta sa exprimati idei si sa dati sfaturi clientilor dumneavoastra.

De exemplu, pentru a deveni avocat drept penal sibiu si a avea succes, trebuie sa va dedicati carierei si sa alocati tot efortul pentru a va dezvolta. Cu o asa competitie pentru locuri, este vital pentru studenti ca acestia sa demonstreze dedicare pe termen lung si astfel sa dobandeasca experienta. Este important ca ei sa dobandeasca experienta atat in mediul legal cat si comercial si sa manifeste interes, entuziasm si motivatie pentru a urma aceasta cariera.

Clientii se asteapta ca avocatii sa lucreze la un standard moral ridicat, sa aiba integritate profesionala si un cod etic deoarece vor urma sfaturile unor persoane in care au incredere. Astfel, avocatii trebuie sa actioneze in interesul clientilor, sa pastreze confidentialitatea si sa fie profesionisti desavarsiti pentru a pastra reputatia si standardele acestei meserii.

0 Shares
You May Also Like