Avantajele de a avea un magazin online

Avantajele de a avea un magazin online

0 Shares
0
0
0

Nu conteaza ce sector faci, daca vinzi haine, mancare, cursuri, carti… un magazin online poate fi o optiune foarte buna pentru a va comercializa produsele si serviciile. Vrei sa stii ce avantaje ofera comertul electronic fata de magazinul tipic de cartier?

Este mai ieftin sa ai un magazin online

Un magazin online are nevoie de o investitie initiala mai mica si are costuri de intretinere mult mai mici. Un magazin fizic, pe de alta parte, necesita o cheltuiala mult mai mare de bani pentru a putea incepe cu activitatea.

Printre cheltuielile initiale minime pe care va trebui sa le faceti fata cu un magazin fizic, se numara, de exemplu:

 • Inchirierea spatiilor (cu depozitul corespunzator)
 • Autorizatii municipale pentru deschiderea comertului
 • Amenajarea spatiilor
 • Mobila
 • Casa de marcat
 • Calculator
 • Inregistrarea in domeniul securitatii sociale
 • Marfa

Intr-un magazin online, cheltuiala initiala este mult mai mica si include lucruri precum:

 • Crearea magazinului online
 • Angajarea de gazduire si domeniu
 • Contractarea POS-ului virtual cu banca dvs.
 • Inregistrarea in domeniul securitatii sociale
 • Fotografii de produs
 • Marfa

Costul lunar al spatiilor nu poate fi comparat niciodata ca pret cu cheltuielile implicate in cazarea si intretinerea unui magazin online. O inchiriere nu va costa mai putin de 500 de euro pe luna, in timp ce o cazare va costa mult mai putin decat cea pe an. Asadar fara indoiala, a avea un magazin online are cheltuieli mult mai mici decat deschiderea unui magazin fizic.

Puteti fi intotdeauna deschis, dar lucrati mai putine ore

Toti dintre noi care am lucrat vreodata in comert, stim cat de lung este programul.

Daca magazinul este al tau, un magazin de cartier poate deveni o adevarata sclavie pentru o persoana autonoma sau un mic anteprenor. Trebuie sa fii acolo tot timpul fizic, indiferent daca intra sau nu cineva, pur si simplu pentru ca nu iti permiti sa ratezi o vanzare. Cea mai mare parte a timpului este petrecut doar in asteptare. Un timp pretios pe care l-ai putea petrece facand alte lucruri, cum ar fi sa te bucuri de familie.

Un magazin online este deschis 24 de ore din 24, dar nu te obliga sa fii acolo. Acest lucru va permite sa faceti vanzari in afara orelor normale de lucru, ajungand la clienti care nu pot face cumparaturi intr-un program normal, dar lucreaza mai putine ore. Orele de asteptare nu exista in comertul online. Puteti sta acasa sau puteti merge la o plimbare, daca exista o vanzare, mobilul va va anunta imediat.

Puteti ajunge la mult mai multi clienti Uitati de limitarile geografice!

Intr-un magazin de cartier sunteti limitat la cel mai apropiat client sau la publicul local. Deoarece este necesar sa se cumpere doar din sediul dvs., acest lucru va limiteaza la persoanele care au o raza limitata de kilometri in jurul casei lor. Pe de alta parte, cu comertul electronic te deschizi unui public mult mai larg. Numarul de clienti potentiali pe care ii poti accesa se inmulteste atunci cand magazinul tau este online.

Alege o solutie pentru creare magazine online acum si bucura-te de cele mai importante avantaje ale acestuia. Cu ajutorul unui magazin online de buna calitate vei reusi cu siguranta sa obtii cele mai importante beneficii de la afacerea ta.

Ce alte avantaje ofera un magazin online?

Comertul electronic a ajutat companiile sa isi imbunatateasca eficienta prin eficientizarea procesului de productie si de livrare a serviciilor. Executarea tranzactiilor de afaceri online, care sunt rapide si eficiente din punct de vedere al costurilor, a contribuit mult la cresterea eficientei afacerii. In plus, companiile folosesc informatiile obtinute prin canalele de comert electronic, cum ar fi forumurile online pentru clienti pentru a-si imbunatati calitatea produselor, pentru a spori satisfactia clientilor si pentru a lua decizii corporative mai bune.

Comertul electronic a simplificat, de asemenea, vanzarile si marketingul, deoarece oamenii de vanzari pot finaliza vanzarile online, economisind timp, crescand veniturile si sporind eficienta.

Comertul electronic permite companiilor noi si existente sa se aventureze pe piata si sa ajunga la clienti potentiali fara a fi nevoie de prezenta fizica. In acest fel, organizatiile de afaceri pot crea produse, le pot folosi pe site-urile lor web si pe alte portaluri electronice si pot face vanzari prin tranzactii online, o miscare care este posibila doar prin comertul electronic.

Una peste alta, importanta comertului electronic pe piata nu poate fi exagerata, deoarece a revolutionat modul de a face afaceri.

Cu ajutorul magazinului tau online poti fi alaturi de clientii tai pentru mai mult timp fara sa iti faci griji ca acestia nu vor gasi de fiecare data serviciile tale, indiferent de ora si de zi. Chiar si in liberele nationale vei fi gasit de clientii tai, acesta fiind un aspect foarte important pentru toti cei care cauta sa obtina cele mai avantajoase solutii.

0 Shares
You May Also Like