Aventureaza-te intr-un altfel de concediu

Aventureaza-te intr-un altfel de concediu

0 Shares
0
0
0

 Aventureaza-te intr-un altfel de concediuVara asta vrei să mergi într-un concediu cu totul diferit de anii trecuți, dar nu știi exact ce ai putea să faci? Rămâi cu noi și citește articolul de azi până la sfârșit, pentru a afla cum poți să îți transformi concediul din această vară într-o experiență de neuitat. În articolul de astăzi îți vom prezenta un altfel de team building, un team building care îți poate transforma concediul într-o experiență unică, alături de o echipa experimentată și profesionistă.

Propunerea vine din partea celor de la Vertical Adventure. O firma profesionistă în organizarea team building-urilor, o firma care în decursul anilor de activitate a organizat o mulțime de team building-uri și alte activități pentru angajații mai multor firme cunoscute din România. Nu în ultimul rând, o echipa de oameni foarte faini, care sunt mereu deschiși spre noi aventuri, și care se implicat trup și suflet în activitățile pe care le organizează.

Canyoning & Trekking pe insula Samothraki – Grecia

Departe de plajele supraaglomerate și de hotelurile impunătoare ale insulei, excursia organizată de cei de la Vertical Adventure din acest an va avea loc în perioada 18 – 25 august, pe insula Samonthraki. Samothraki nu este ca orice altă insula grecească. Este un loc special, încă neatins de turismul de masă, cu vegetație abundență, cu râuri care formează cascade și piscine naturale în care poți să te răcorești, cu plaje sălbatice și ascunse, cu mâncare simplă și gustoasă. Este o destinație pentru cei îndrăgostiți de Grecia autentică, de natura sălbatică și de viața boemă.

Această aventură este organizată până în cel mai mic detaliu de cei de la Vertical Adventure. Cazarea este rezervată în satul Kato Kariotes, de pe insula Samothraki, Grecia. Cazarea se va face la o casă de vacanță a unei familii locale, oameni foarte amabili și ospitalieri. Camerele sunt de 2 sau 3 persoane cu frigider și baie proprie. Casa de vacanță pune la dispoziție o bucătărie de vara și toate ustensilele necesare pentru autogospodărire. De asemenea, este Wi-fi, curte mare cu copaci umbroși numai buni pentru montarea hamacelor, un grătar exterior pentru gurmanzi și acces 24/7 la Marea Egee, având în vedere că locația este amplasată exact pe malul marii, izolată de orice alte clădiri sau proprietăți din zona.

Canyoning & Trekking pe insula Samothraki - Grecia

În prețul pe care îl vei plăti pentru acest concediu plin de aventuri echipamentele de care vei avea nevoie îți vor fi asigurate de cei de la Vertical Adventure. Printre aceste echipamente se numără: costum și șosete de neopren, cască de protecție, vestă de plutire dacă este cazul,

rucsac pentru transportarea echipamentului personal pe canioane, ham și dispozitive de coborâre, corzi pentru canyoning și bidon etanș. De asemenea, vei beneficia de instructaj detaliat la față locului pentru a te putea bucura de explorare în siguranță, fotografii calitative și de o săptămâna memorabilă.

Principalele activități de pe insula vor consta în coborâre în rapel prin cascade, sărituri în bazine cu apă adâncă și alunecări pe tobogane naturale. Vor fi alternate zilele de canyoning cu zile de relaxare, explorare a insulei sau chiar trekking pe cel mai înalt vârf al insulei pentru o perspectiva de 360 grade de la altitudinea de 1611m. Cu siguranță nu va lipsi nici relaxarea, bronzul, baia în Marea Egee și mâncarea tradițională.

Prețul unei asemenea experiențe, care îți va transforma concediul de vară într-unul cu totul și cu totul special este de 2.700 RON. Dacă ești hotărât să îți petreci concediul astfel, grăbește-te, locurile sunt limitate și înscrierile se fac până la dată de 1 august. Mai multe informații despre un altfel de team building găsești pe site-ul celor de la Vertical Adventure sau la 0725 214 194 – Călin, calin@verticaladventure.ro și 0722 690 324 – Nae, office@verticaladventure.ro

Vacață plăcută!

0 Shares
You May Also Like