Care sunt cele mai importante avantaje si dezavantaje iPhone?

Care sunt cele mai importante avantaje si dezavantaje iPhone?

0 Shares
0
0
0

In conditiile in care un smartphone poate fi folosit pentru a face o multime de lucruri (pentru convorbiri telefonice, pentru socializare cu prietenii de pe retelele de socializare, pentru a naviga pe internet, si pentru multe alte lucruri), putem spune ca intr-o mai mica sau mai mare masura, suntem dependenti de acesta.

Din acest motiv, fiecare persoana doreste sa isi cumpere un dispozitiv care sa fie cat se poate de performant, si care sa faca fata cerintelor sale. Acesta este si motivul datorita caruia, un numar foarte mare de persoane isi indreapta atentia spre cele mai noi dispozitive iPhone.

Acest articol va aduce la cunostinta care sunt cateva dintre cele mai importante avantaje, dar si cateva dintre cele mai importante dezavantaje ale telefoanelor iPhone de la Apple. Tocmai din acest motiv, in cazul in care considerati ca a sosit momentul sa va alegeti un nou smartphone, trebuie sa cititi in continuare.

Cele mai importante avantaje ale dispozitivelor iPhone

Unul dintre cele mai importante avantaje ale telefoanelor iPhone, este faptul ca in comparatie cu telefoanele Android, este total diferit. Acest lucru se datoreaza in mod evident, faptului ca Apple a ales iOS-ul ca sistem de operare pentru dispozitivele sale.

Trebuie mentionat faptul ca sistemul de operare iOS este simplu si usor de utilizat, iar multi utilizatori care au avut inainte un smartphone Android, sunt de parere ca iOS-ul este un sistem de operare mai simplu si mai usor de utilizat in comparatie cu Androidul.

Cei care detin telefoane Android, stiu cat de mult trebuie sa astepte pentru a putea instala o actualizare a sistemului de operare. In ceea ce priveste dispozitivele iPhone insa, lucrurile sunt total diferite, pentru ca Apple propune actualizari mult mai frecvent. Tocmai de aceea, majoritatea celor care detin un iPhone, au mereu telefoanele actualizate la cea mai recenta versiune iOS.

Dispozitivele iPhone dispun de caracteristica Spotlight Search, aceasta fiind una dintre cele mai importante caracteristici iPhone, o caracteristica ideala pentru a face viata utilizatorilor mai usoara.

Airdrop este o alta caracteristica importanta pentru iPhone, o caracteristica ideala pentru a partaja fotografiile si videoclipurile cu alte dispozitive Apple, cum ar fi iPad, Mac sau chiar alte telefoane iPhone.

Apoi, trebuie mentionat faptul ca la capitolul hardware, nu exista smartphone pe piata care sa depaseasca modelele iPhone, indiferent ca discutam despre telefoane Samsung sau Huawei.

Cele mai importante dezavantaje ale dispozitivelor iPhone

Un smartphone nu poate avea doar avantaje, si sa nu aiba si unele dezavantaje. La fel stau lucrurile si in ceea ce priveste modelele iPhone.

Cel mai mare dezavantaj pe care il are un smartphone de la Apple, este fara doar si poate pretul, dar acesta este justificat, dat fiind faptul ca discutam despre telefoane care dispun de specificatii tehnice cu adevarat uimitoare.

Nu doar pretul iPhone reprezinta un mare dezavantaj, ci si pretul pieselor de schimb ale acestor telefoane. De exemplu, daca este necesara o inlocuire baterie iPhone sau o inlocuire display iPhone, utilizatorii vor avea de suportat costuri piperate. Acestea vor fi mult mai mari decat inlocuirea bateriei sau decat inlocuirea display-ului pentru un telefon Android.

Accesoriile telefoanelor Android sunt mai ieftine in comparatie cu accesoriile iPhone, iar de aici rezulta un alt dezavantaj al acestora din urma.

Vazand asadar atat avantajele cat si dezavantajele iPhone, nu putem decat sa spunem ca aceste dispozitive sunt de cea mai buna calitate, dispun de specificatii tehnice cu adevarat uimitoare, vin cu o multime de alte avantaje la pachet, dar marele dezavantaj este legat de costuri, iar aici sunt incluse costurile de achizitie, costurile accesoriilor iPhone si costurile eventualelor reparatii iPhone.

0 Shares
You May Also Like