Care sunt cele mai importante beneficii ale incalzirii prin pardoseala?

0 Shares
0
0
0

Indiferent daca v-ati saturat sa va treziti si sa calcati pe podele reci, sau cautati pur si simplu un sistem de emitator mai rentabil, exista un numar mare de motive pentru a opta pentru automatizari pardoseala 2020.

In acest articol discutam principalele beneficii ale incalzirii in pardoseala, pentru a vedea cat de rentabila este aceasta cu adevarat.

Beneficiile sistemelor de incalzire prin pardoseala

Sistemele de incalzire in pardoseala sunt considerate a fi cu pana la 25% mai eficiente decat radiatoarele conventionale

Sistemele de incalzire in pardoseala au o suprafata mare, transformand practic podeaua oricarei incaperi intr-un radiator gigant.

Acest lucru inseamna ca reduceti temperatura debitului dincolo de ceea ce este posibil cu panourile conventionale ale caloriferului (de obicei la aproximativ 40 sau chiar 35 ° C) fara a duce la scaderea temperaturii in camera.

Acest lucru este in plus benefic pentru pompa de caldura, deoarece este mai eficienta la temperaturi mai mici de curgere. Cu cat eficienta energetica este mai buna, cu atat sunt mai mici costurile de functionare.

Reduceti amprenta de carbon a casei dvs. cu un sistem de incalzire in pardoseala

Datorita eficientei energetice ridicate, sistemele de incalzire in pardoseala sunt o alegere excelenta pentru constructorii de case ecologice.

Intretinere mica necesara

In cazul in care sunt instalate corect, sistemele de incalzire in pardoseala au foarte putine posibilitati de a necesita intretinere. Deoarece sunt instalate sub podea, sunt, de asemenea, mai putin probabil sa fie deteriorate.

Poate fi utilizat in aproape orice tip de constructie si acoperire a pardoselii

Datorita varietatii mari de componente suplimentare cu care vin, sistemele de incalzire in pardoseala sunt o optiune viabila pentru aproape orice aplicatie.

Indiferent ca locuiti la casa sau la bloc, ca doriti sa aveti parchet sau dusumea ori alt tip de podea, puteti beneficia fara probleme de incalzirea prin pardoseala.

Incalzirea prin pardoseala este ideala pentru bolnavi si pentru persoanele alergice

In timp ce caloriferele produc curentii de convectie sa circule praful aerian in jurul casei tale, sistemele de incalzire in pardoseala radiaza caldura, ceea ce le face o alegere ideala pentru proprietarii de case care se confrunta cu tot felul de alergii.

Distributie imbunatatita a caldurii

Un calorifer va incalzi aerul din jurul sau, determinandu-l sa se ridice la tavan. Cand acest aer cald se va raci, va cadea la podea pentru a fi incalzit din nou.

Acesta este un mijloc ineficient de incalzire a unei camere si, de asemenea, duce la locuri fierbinti si reci. Sistemele de incalzire in pardoseala asigura o distributie mult mai uniforma a caldurii.

Elibereaza spatiul de perete

Cu siguranta fiecare designer interior indrageste camerele cu incalzire in pardoseala, dat fiind faptul ca nu mai sunt constranse de radiatoarele punctate in jurul camerei.

Creste valoarea locuintei

Instalarea incalzirii in pardoseala poate oferi proprietatii dvs. un beneficiu suplimentar fata de proprietatea altora atunci cand vine vorba de vanzare. Veti putea obtine un pret mai mare in schimbul locuintei, datorita incalzirii prin pardoseala.

Dupa cum vedeti, exista numeroase avantaje ale incalzirii in pardoseala, asa ca puteti opta fara frica pentru acest tip de incalzire a locuintei.

0 Shares
You May Also Like