Care sunt problemele cunoscute ale dispozitivelor iPhone XS?

Care sunt problemele cunoscute ale dispozitivelor iPhone XS?

0 Shares
0
0
0
Care sunt problemele cunoscute ale dispozitivelor iPhone XS?

Apple a lansat deja dispozitivele iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max, insa cu toate acestea, foarte multe persoane care au nevoie de un smartphone nou, isi indreapta atentia spre iPhone XS, mai ales ca acum, odata cu lansarea telefoanelor amintite anterior, pretul dispozitivelor iPhone XS a scazut.

Cei mai multi dintre utilizatorii iPhone XS, odata ce si-au cumparat telefoanele, le-au echipat cu o carcasa iPhone si o folie de protectie pentru ecran, iar telefoanele lor functioneaza perfect. Alti utilizatori nu au luat in considerare achizitionarea acestor accesorii, iar in urma primului impact al telefonului, au avut nevoie de o inlocuire display iPhone XS.

Au existat si situatii in care utilizatorii s-au confruntat cu alte probleme iPhone XS, precum urmatoarele:

Probleme de conectivitate Wi-Fi

Mai multi utilizatori ai iPhone XS au raportat ca dispozitivul necesita timp pentru a se conecta la reteaua Wi-Fi sau adesea nu se conecteaza deloc. Problemele din reteaua Wi-Fi sunt comune cu dispozitivele iOS, deoarece apar de fiecare data cand Apple lanseaza o actualizare software.

Daca efectuati o resetare rapida, puteti rezolva problema conectivitatii Wi-Fi. Cu toate acestea, resetarea hard pe care ati efectuat-o in modelele anterioare nu se va aplica pentru acest dispozitiv.

Metoda 1. Resetare hard a iPhone XS

 • Trebuie sa apasati si sa eliberati butonul Volume Up de pe acest dispozitiv.
 • Urmariti-l cu apasarea si eliberarea butonului Volum jos.
 • Trebuie sa tineti apasat butonul lateral pana cand vedeti logo-ul Apple.
 • Amintiti-va doar ca resetarea hard pe acest dispozitiv va va ajuta, de asemenea, sa abordati alte probleme majore de pe dispozitiv, cum ar fi ecranul care nu raspunde sau blocarea aplicatiilor.

Metoda 2. Resetarea setarilor retelei

Daca resetarea hard nu reuseste sa restabileasca conectivitatea Wi-Fi pe acest dispozitiv, puteti incerca sa resetati setarile retelei.

 • Pentru a odihni setarile retelei, trebuie sa accesati Setari pe dispozitiv, apoi sa apasati pe General si sa alegeti Resetare.
 • Dupa aceasta, trebuie sa selectati optiunea Resetati setarile retelei si apoi asteptati finalizarea procesului, care poate dura aproximativ cateva minute. Prin aceasta, setarile actuale de retea pot reveni la setarile implicite si poate fi necesar sa configurati totul de la inceput.
 • Daca conectivitatea Wi-Fi nu se restabileste, puteti incerca sa reporniti routerul si sa incercati sa conectati iPhone XS din nou dupa aceasta procedura.

Daca incercati acesti pasi insa fara succes, cel mai probabil doar specialistii in reparatii iPhone vor mai reusi sa remedieze problema.

Probleme la restaurarea iCloud

Daca noul dispozitiv iPhone XS se blocheaza la jumatatea distantei atunci cand incercati sa actualizati setarile iCloud, poate fi necesar sa efectuati un hard reset pentru a rezolva aceasta criza.

Metoda 1: Realizarea unei resetari hard

 • Trebuie sa fortati iPhone XS sa reporneasca la inceput apasand Volumul sus si jos.
 • Incercati sa apasati si sa tineti apasat butonul lateral pana la aparitia logo-ului Apple.
 • Dispozitivul ar trebui sa incerce sa reporneasca in acest moment si odata ce isi castiga puterea inapoi, puteti incerca din nou procesul de actualizare a iCloud pentru a verifica daca aveti succes.
 • Pentru a restabili procesul, puteti crea de asemenea, un fel de rezerva locala pe computer si incercati din nou.

Verificati ghidului pe care Apple l-a lansat si care este demn de remarcat daca nu va puteti da seama singuri de problema. Daca nici in acest fel nu puteti remedia problema, cel mai probabil veti ajunge cu telefonul intr-un service gsm.

0 Shares
2 comments

Comments are closed.

You May Also Like