Căști audio wireless cu Noise Cancelling Bose QuietComfort (QC) II pentru liniștea ta

Căști audio wireless cu Noise Cancelling Bose QuietComfort (QC) II pentru liniștea ta

0 Shares
0
0
0

Căști audio wireless cu Noise Cancelling Bose QuietComfort (QC) II pentru liniștea taModelele de căști audio wireless cu Noise Cancelling Bose QuietComfort (QC) II cu funcția de anulare a zgomotului, au devenit aproape un simbol de stare printre cei care călătoresc frecvent.

Există un motiv pentru aceasta. Cei care călătoresc frecvent petrec mult timp într-un mediu zgomotos. Oricine merge pe distanțe mari într-un avion sau cu trenul este expus în mod constant la zgomotul de fond epuizant al mijloacelor de transport sau al pasagerilor. Să stai înclinat pe spătarul scaunului într-o manieră relaxată sau concentrată, este exclus.

În astfel de cazuri, căștile care anulează zgomotul sunt o adevărată binecuvântare. Cu microfoane încorporate, acestea analizează zgomotul ambiental și generează un semnal de compensare care este redat prin căști, suprapunându-se peste zgomotul de fundal nedorit.

Astfel, zgomotul este aproape complet eliminat. Influența constantă a zgomotului este pur și simplu estompată și ești mai puțin stresat pe drum – indiferent dacă ajungi la o întâlnire, zbori în vacanță sau faci naveta la serviciu. Căștile audio wireless cu Noise Cancelling Bose QuietComfort (QC) II sunt disponibile în nuanțe de negru și argintiu.

Datorită materialelor de înaltă calitate (precum Alcantara, nailon armat cu fibră de sticlă, oțel inoxidabil), căștile sunt confortabile, ușoare și robuste în același timp, având proprietăți ideale pentru deplasare. În 2000, Bose a lansat seria foarte reușită de căști cu anulare a zgomotului pentru uz privat, cu primul QuietComfort. Apoi au urmat și celelalte.

Durată lungă de viață a bateriei

Căștile audio wireless cu Noise Cancelling Bose QuietComfort (QC) II se bazează pe succesul predecesorilor săi. Bose se bazează pe o îmbunătățire mult așteptată, fiind primele căști din serie, care pot fi acționate fără fir. De data aceasta, dispozitivul nu mai mai este echipat cu compartimentul obișnuit pentru baterii Bose, ci cu o baterie încorporată litiu-ion.

În ciuda necesității ridicate de energie – atât electronica de anulare a zgomotului, cât și funcția Bluetooth necesită o sursă de alimentare – bateria realizează un timp de funcționare respectabil de până la 20 de ore și are astfel, suficiente rezerve chiar și pentru călătorii mai lungi.

Dacă le utilizezi fără Bluetooth și cu cablul furnizat, bacteria are o durată de utilizare chiar de două ori mai mult. Dacă ar trebui să rămână fără baterie la un moment dat, funcționează în continuare în modul de urgență pasiv.

În acest caz, nici funcția de anulare a zgomotului, nici egalizatorul nu sunt în funcțiune, iar calitatea sunetului este în mod corespunzător modestă.

Conexiunea Bluetooth ușor de configurat

Pe de altă parte, căştile strălucesc cu atât mai mult în operare activă. Conexiunea Bluetooth este foarte ușor de configurat. Conexiunile multipunct pot fi chiar configurate cu aplicația „Bose Connect”. Aceasta înseamnă că modelele de căști audio wireless cu Noise Cancelling Bose QuietComfort (QC) II  pot fi conectate la mai mult de un player.

Așadar, le poți comuta cu ușurință între diferite dispozitive, fără a fi nevoie să le asociezi din nou de fiecare dată. Dacă îți pui căștile pentru prima dată și activezi funcția de anulare a zgomotului, liniștea revine brusc.

Căștile audio wireless cu Noise Cancelling Bose QuietComfort (QC) II reduc fenomenal zgomotele ambientale enervante, la minimum. Totul dispare și devine baza ideală pentru o reproducere muzicală perfectă.

0 Shares
You May Also Like