Ce artisti isi doresc tinerii sa vada in orasul lor?

Ce artisti isi doresc tinerii sa vada in orasul lor?

0 Shares
0
0
0

Ce artisti isi doresc tinerii sa vada in orasul lor?
In momentul in care vine vorba despre evenimentele importante care se organizeaza pe durata unui an intr-un oras, cu siguranta tinerii au fel si fel de preferinte.

De exemplu, unii tineri isi doresc ca la evenimentul din orasul lor sa fie invitata si sa intretina atmosfera nimeni alta decat Delia.

Organizatorii evenimentului, inainte de a se interesa despre un eventual pret Delia pentru eveniment, ar trebui sa stie ca Delia Matache este una dintre cele mai renumite interprete din Romania.

Artista si-a facut debutul in muzica romaneasca alaturi de Nick, cel alaturi de care a format mult indragita trupa N&D. Incepand insa din anul 2003, artista a decis sa isi inceapa cariera solo, iar prima sa piesa a fost intitulata “Parfum de fericire”

Parfumul de fericire s-a pastrat deoarece artista odata cu trecerea timpului a inceput sa fie una dintre cele mai indragite interpete din Romania, iar in ultimii ani, succesul sau pur si simplu a explodat.

Odata cu trecerea timpului, Delia a avut si colaborari cu nume importante din muzica romaneasca, iar aici amintim piesele “Doi in unu” din anul 2013 si “Ipotecat” din anul 2014 cantate alaturi de Uddi.

Apoi, artista a avut din nou succesul dorit cu piese precum “Pe aripi de vant” in anul 2014 alaturi de Kaira, insa si anul 2015 a fost unul de vis pentru Delia Matache. Aceasta a impresionat prin piesele “Da mama” si “Cum ne noi” alaturi de Carla`s Dreams. “1234” din anul 2016 si “Weekend” din anul 2017 intr-un featuring cu The Motans au fost alte hituri ale artistei.

Piesele “Ramai cu bine” din anul 2017 alaturi de Macanache (29 milioane de vizualizari pe Youtube) si “Ce are ea” (32 milioane de vizualizari pe Youtube) sunt piesele de rezistenta ale artistei.

Ei bine, tinand cont de toate aceste detalii, este cat se poate de firesc faptul ca tinerii din fiecare oras al tarii isi doresc ca la Zilele Municipiului sau cu orice alta ocazie, sa vada in orasul lor o artista precum Delia Matache.

In ceea ce priveste preturile pe care artista le solicita pentru a participa la evenimente, trebuie precizat faptul ca acestea sunt diferite de la caz la caz, in functie de diferite aspecte.

Organizatorii care isi doresc sa o vada pe Delia Matache in orasul lor, la evenimentul lor, pot lua legatura cu firma de impresariat cu care este sub contract artista, pentru a vedea daca in data in care are loc evenimentul, artista este disponibila.

Cei care au ghinionul de a nu putea sa incheie un contract cu Delia, pot opta si pentru arte voci minunate ale Romaniei, pentru ca in Romania mai exista Andra despre care se spune ca are cea mai frumoasa voce feminina din Romania. Mai exista Lidia Buble, Alina Eremia sau alte artiste care pot sa faca un spectacol de zile mari.

Din randul artistilor, putem sa ii amintim pe Smiley, pe Dorian Popa, pe Guess Who, sau alti artisti de seama care ar putea face un show de zile mari.

0 Shares
You May Also Like