Ce este schela metalica modulara?

0 Shares
0
0
0

Ce este schela metalica modularaItalia Star, firma de renume in domeniul comercializarii echipamentelor si utilajelor destinate santierelor de constructii, ofera clientilor sai, schele metalice modulare, schele multidirectionale, produse ale firmei italiene CONDOR Group, firma cu peste 30 de ani de experienta in domeniu, recunoscuta pe plan international, precum si sisteme de sprijinire a malurilor: http://www.italiastar.ro/vanzare-inchiriere-schela/.

Schela clasica, modulara, metalica, reprezinta elementul de baza care face posibila interventia la inaltime asupra structurii si fatadelor constructiilor, iar schelele comercializate de Italia Star sunt echipamente fiabile, rezistente la actiunea corosiva a apei provenite din precipitatii, fiind vopsite prin imersie.

Caracteristica principala pentru o schela metalica modulara o constituie capacitatea acesteia de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a construi schela astfel incat sa asigure in cele mai bune conditii accesul la suprafetele asupra carora se intervine, in deplina siguranta, fara sa stanjeneasca in vreun fel activitatea operatorilor sau sa ii oblige pe acestia sa lucreze in pozitii incomode.

Schela modulara oferita de IItalia Star are in plus si avantajul faptului ca este usor de montat, asamblarea rapida a acesteia reducand simtitor timpul pierdut cu pregatirea de santier, precum si numarul de persoane implicate in constructia schelei.

Pentru firmele care au nevoie de o astfel de schela doar ocazional, si care nu considera oportuna achizitionarea unui astfel de echipament, Italia Star ofera posibilitatea inchirierii schelei, in conditii destul de avantajoase.

Echipamentul care se inchiriaza este atent verificat de specialistii firmei, schelele puse la dispozitia clientilor pentru inchiriere, fiind la fel de sigure ca si o schela noua, astfel incat, urmatorul client sa beneficieze de un echipament sigur si conform cu standardele in vigoare.

Daca pe durata inchirierii, clientul decide achizitionarea echipamentului de care beneficiaza, Italia Star ofera posibilitatea recuperarii unei parti din chiria deja achitata odata cu achizitionarea schelei.

Intreaga gama de echipamente comercializate de Italia Star respecta normele de siguranta in exploatare in vigoare si sunt verificate atent inainte de a fi incredintate clientilor, mai ales schelele, echipamente atat de importante intr-un santier de constructii.

Schela clasica propusa de Italia Star este robusta si datorita constructiei, la depozitare sau transport ocupa un spatiu mic, avantaj care alaturi de raportul optim calitate/pret pe care il are, incurajeaza clientii sa achizitioneze o astfel de schela.

De asemenea schela este versatila, putand fi adaptata pentru accesul la orice forma de suprafata interioara sau exterioara si la orice inaltime.

0 Shares
You May Also Like