Ce este special la pompa submersibila trifazata 7.5 kw Panelli?

Ce este special la pompa submersibila trifazata 7.5 kw Panelli?

0 Shares
0
0
0

Competitia pe piata pompelor submersibile este una acerba, aceste produse ocupand un loc cu adevarat special in gospodaria oricui.

Folosite pentru pomparea si alimentarea cu apa a diverse obiective, diferentierea se face in mod clar in functie de caracteristicile tehnice ale fiecarui produs. De departe insa, o pompa submersibila trifazata 7.5 kw de la Panelli este cea mai buna de pe piata, indiferent de criteriul de alegere.

Vorbim despre o pompa submersibila trifazata, ceea ce ii garanteaza o functionare impercabila chiar si in mediul industrial, fiind o pompa robusta, fiabila si de calitate.

Marca Panelli este recunoscuta deja pentru calitatea produselor pe care le ofera, pompele submersibile produse sub acest nume avand o viata indelungata, lipsita de probleme, fireste, in conditiile utilizarii corecte a produselor.

Inaltimea de pompare a acestei pompe submersibile este de 156 de metri, lucru admirabil in conditiile in care majoritatea pompelor submerisibile reusesc sa pompeze apa de la inaltimi de pompare mult mai mici.

Un lucru deosebit de important prin care aceasta pompa se face cunoscuta este rezistenta la nisip foarte mare, ceea ce duce la eliminarea aproape in totalitatea a eroziunii. Conceptul cu palete flotante din policarbonat faciliteaza fluxul de apa, ceea ce inseamna o eficienta sporita si o functionalitate pe masura.

Aceasta pompa submersibila trifazata 7.5kw de la Panelli are o rezistenta la nisip de 400 de grame pe metru cub, comparativ cu alte modele de pompe care nu au la baza acest concept inovator cu palente flotante, si a caror rezistenta este de pana la 40 de grame pe metru cub.

Debitul acestei pompe submerisibile trifazate produsa sub marca Panelli este de 27 de metri cubi pe ora, si o inaltime maxima de pompare de 150 de metri. Vorbim asadar despre o pompa multietajata cu un diametru de refulare de 2″ 1/2, cu un diametru al pompei de 145 de mm. Lungimea pompei este de 1367 mm, iar tensiunea de alimentare este de 400 V. Cablul electric de alimentare inclus este de 1 m.

Aceasta pompa submersibila trifazata 7.5kw este folosita in special pentru pompare apei din puturi si fantani mai mari de 150 de mm, in vederea alimentarii cu apa a gospodariilor sau a microintreprinderilor, ori pentru alimentarea diverselor sisteme de igigare.

Aceste pompe sunt cu adevarat avantajoase atunci cand vine vorba despre domeniul agricol si horticol, deoarece acolo este in permanenta nevoie de sisteme inovative care sa ajute din punct de vedere al alimentarii cu apa.

O astfel de pompa submersibila de la Panelli este un real ajutor pentru orice beneficiar, aceasta fiind de fapt accesibila oricui are nevoie de ea. Distribuitorul acestor produse in Romania este www.shop-einstal.ro, site pe care gasim toate informatiile tehnice cu privire la aceste produse si nu doar atat.

Calitatea produselor Panelli si in special calitatea acestei pompe submersibile trifazate de 7.5 kw, face ca lucrarile de alimentare executate cu ea sa se transforme intr-un real succes, iar aceasta fara a fi nevoie de investitii majore, sau de cunostinte temeinice in domeniul mecanicii sau al hidraulicii.

0 Shares
You May Also Like