Ce inseamna desfundarea canalizarii?

Ce inseamna desfundarea canalizarii?

0 Shares
0
0
0

Ce inseamna desfundarea canalizarii?Infundarea tevilor sau a canalizarii in gospodarie, la o ferma sau chiar si la nivel industrial reprezinta o problema cu care ne confruntam destul de rar, insa este o problema care presupune, de obicei o interventie de urgenta, facuta de un specialist sau de catre o echipa specializata in servicii de desfundare canalizare.

Impuritatile depuse odata cu trecerea timpului vor conduce incet dar sigur la infundarea tevilor si a canalizarii, care vor fi mai greu de indepartat ulterior, iar in situatii de acest gen este nevoie de interventie specializata, cu aparatura si tehnica moderna. Partea mai putin placuta in aceasta situatie este aceea ca pentru astfel de servicii, specialistii au si preturi pe masura interventiei.

In momentul in care in propria locuinta prafurile sau solutiile speciale pentru desfundarea tevilor si a canalizarii nu mai sunt de folos, impuritatile depuse afecteaza serios scurgerea apei reziduale. Astfel, in cazul in care aceste solutii speciale nu mai oferar randamentul dorit, cu siguranta singura solutie ramasa este aceea de a contacta o echipa de specialisti in desfundare canalizare.

Atat scurgerea de la chiuveta, lavoar sau cada, precum si scurgerea de la vasul de toaleta se pot infunda, din cauza depunerilor acumulate in timp sau din cauza obturarii furtunului de evacuare cu fel si fel obiecte sau corpuri, unele scapate accidental.

In astfel de situatiispecialistii le recomanda oamenilor sa nu incerce sa caute pe cont propriu solutii si sa se ocupe ei de desfundarea canalizarii, pentru ca pot sa provoace pagube serioase. In astfel de situatii se recomanda o interventie specializata pentru desfundarea canalizarii, cu pompe ori dispozitive speciale pe coloanele de scurgere, atat la casa cat si la bloc. Pentru astfel de servicii pretul trebuie stabilit inca de la inceputul interventiei.

Ei bine, o echipa de specialisti in domeniul desfundarii canalizarii poate sa vina in intampinarea clientilor cu diferite sercivii precum:

  • desfundarea canalizarii cu sarpe electric si intretinere canalizare;
  • desfundarea canalizarii cu autospeciale de inalta presiune, utilizand in acest sens o presiune de maxim 180 de bari care este capabila sa indeparteaza cele mai dificile reziduuri de pe coloanele de scurgere. Aceasta procedura este ideala in cazul tevilor cu un diametrul de minim 25 de mm;
  • vidanjarea apelor reziduale, a grasimilor sau vidanjare ecologica;
  • desfundarea canalului si curatarea, desfundarea tevilor cu vidanje;
  • spalarea piscinelor;
  • decolmatare, curatare, transbordare;

Asadar, serviciile pe care o asemenea firma le pune la dispozitia clientilor sunt extrem de importante, iar de regula preturile pentru desfundarea canalizarii incep undeva de la 140 de lei si 160 de lei pe ora, in cazul in care se folosesc autospecialele de tip woma – vidanja sau woma pentru desfundat canale.

Trebuie insa precizat faptul ca pentu deplasarea acestor doua tipuri de autospeciale, se practica preturi cuprinse intre 2.80 si 4.70 de lei pe kilometru. Preturile difera de la o firma la alta.

Cei care au insa nevoie de asemenea servicii trebuie sa contacteze cat mai rapid echipa de specialisti, pentru a nu se agrava problema iar apoi costurile sa fie mai mari.

0 Shares
You May Also Like