Plăcerea de a locui la casă!

0 Shares
0
0
0

Doar cei care au trăit de mici la țară pot ști cu adevărat cât e de plăcut să locuiești la casă, într-o zonă liniștită și plină de natură. Nu se compară cu aglomerația, gălăgia și aerul poluat din orașe. Chiar dacă sunt foarte la modă ansamblurile rezidențiale și apartamentele, sfatul meu este că dacă aveți ocazia de a alege între casă sau apartament, să alegeți negreșit prima variantă.

De ce mulți oameni cred că viața la casă e mai grea?

Foarte mulți oameni fug de viața la casă pentru că sunt de părere că le oferă multe bătăi de cap. În primul rând trebuie să se gândească unde o construiesc, cum o construiesc, la ajutorul cui apelează, cum o echipează, ce aparatură și mobilă va alege și așa mai departe.

Vă pot spune din propria experiență că nu mi-a fost chiar atât de greu să iau toate aceste decizii. Am apelat la ajutor profesionist care mi-a oferit orice informație necesară. Arhitectul mi-a proiectat casa în întregime exact cum mi-am dorit, instalatorul mi-a recomandat centrale termice Stropuva, designerul m-a ajutat cu mobila și decoratul, pe scurt, nu a fost o muncă atât de grea precum aș fi crezut!

Ce avantaje are viața la casă?

Avantajele de a locui la casă sunt foarte multe, însă am creat pentru voi mai jos o listă cu cele mai importante dintre acestea!

  1. Ai mai mult spațiu pentru întreaga familie

Dacă alegi să locuiești la casă, vei avea suficient spațiu pentru familia ta, mai ales dacă plănuiești să ai o familie numeroasă cu mulți copii. O casă îți permite să ai spații generoase, nu mai trebuie să îngrămădești toate jucăriile copiilor într-o singură cameră, toată casa în sine pare mai aerisită, mai spațioasă și mai luminoasă.

  1. Ai parte de liniște și libertate

Probabil acesta este unul dintre principalele motive pentru care tot mai mulți oameni aleg casa. Nu mai ești atât de deranjat de vecini, nu mai trebuie să auzi la ce canal se uită la TV până la 12 noaptea, iar dacă îți place să te distrezi și să dai petreceri nu te mai oprește nimeni. Ai posibilitatea de a petrece până noaptea târziu fără a deranja vreo doamnă bătrână care vrea să doarmă.

  1. Ai mai mult spațiu de relaxare

Bucuria de a avea propria curte nu poate fi egalată cu nimic. Indiferent dacă ai parte de o curte mai spațioasă sau de o curte mai restrânsă, te poți relaxa în aer liber practicând activitățile dorite seara după o zi stresantă la serviciu sau în weekend-uri. Poți să te apuci de grădinărit, poți să crești flori frumoase în jurul casei sau pur și simplu să bei un ceai seara cât timp te dai pe leagăn.

Dacă spațiul îți permite, poți amenaja și un loc de joacă pentru cei mici ca să nu mai petreacă atât de mult timp în casă!

Dacă încă mai ai spațiu, atunci îți poți amenaja și o piscină, iar vara te vei simți ca în vacanță la tine acasă.

Așadar, dacă ai ocazia să alegi să te muți la casă nu rata acest beneficiu! Mută-te la casă și fă-ți viața mai frumoasă!

0 Shares
You May Also Like