Ce instrumente sunt necesare in trusa de manichiura?

Ce instrumente sunt necesare in trusa de manichiura?

0 Shares
0
0
0

Ce instrumente sunt necesare in trusa de manichiura?Atunci cand vine vorba despre taierea si ingrijirea unghiilor, de regula barbatii isi indreapta atentia spre o unghiera mica pentru taierea unghiilor de la maini, spre o unghiera mare pentru a-si taia unghiile de la picioare si spre o pila.

In momentul in care vine vorba despre taierea si ingrijiea unghiilor insa si discutam despre femei, cu siguranta doamnele si domnisoarele isi doresc sa aiba la indemana cele mai performante truse de manichiura si pedichiura.

Si cum pe piata exista o multime de truse de manichiura si pedichiura, de multe ori este greu de facut o alegere, mai ales ca pretul acestora difera foarte mult, de la trusele hobby care sunt cele mai ieftine, si pana la trusele profesionale, care sunt de cea mai buna calitate, si care in mod evident, au pretul mai mare in comparatie cu trusele hobby.

Atunci cand vine vorba despre alegerea unei truse de manichiura si pedichiura pentru femei, doamnele si domnisoarele cu siguranta trebuie sa tina cont de toate instrumentele pe care trusa le contine.

In randurile care urmeaza ale acestui articol, vom discuta de instrumentele care trebuie sa se regaseasca in orice trusa de manichiura si pedichiura. Mai intai de toate conteaza instrumentele din trusa si calitatea acestora, si abia apoi pe femei ar trebui sa le intereseze numele brandului si alte detalii.

Instrumente care nu trebuie sa lipseasca din trusa de manichiura – pedichiura

Asadar, femeile care aleg sa isi faca singure manichiura si pedichiura, cu siguranta stiu care sunt aceste instrumente. Pentru persoanele care nu au idee care sunt acestea, le vom enumera chiar acum:

  1. Foarfeca de unghii

Foarfeca de unghii este un instrument care in mod evident nu trebuie sa lipseasca din nici o trusa de unghii. Aceasta este un instrument ale carui lame trebuie sa fie rotunde, astfel incat sa poata sa taie unghiile rotund, respectand forma naturala a acestora.

De mentionat este faptul ca ar fi ideal daca foarfeca de unghii ar fi prevazuta cu micro-striatii, acestea obligand unghia sa cada, si nu o vor lasa sa zboare prin camera. Cele mai multe forfecute de acest gen, sunt prevazute cu asemenea micro-striatii, mai ales cele din trusele profesionale.

  1. Forfecuta pentru cuticule

De-asemenea, din trusa de manichiura si pedichiura nu trebuie sa lipseasca o foarfeca pro cuticula, care are lamele mai subtiri in comparatie cu forfecuta pentru taierea unghiilor. Totodata, lamele pe care le are forfecuta pentru cuticule trebuie mentionat faptul ca sunt rasucite catre interior, astfel incat sa taie doar pielea uscata, nu si tesutul viu. Aceste forfecute sunt ideale pentru a taia si pielitele de pe lateralele unghiilor.

  1. Unghiera mica

Unghiera mica este un alt instrument necesar intr-o asemenea trusa, dat fiind faptul ca este ideala pentru taierea unghiilor de la mana. Aceasta nu este la fel de precisa ca si o forfecuta pentru unghii, dar este un instrument foarte rapid de taiere a unghiilor.

  1. Unghiera mare

Unghiera mare este un instrument perfect pentru taierea unghiilor de la picioare, care sunt mai mari si mai tari decat unghiile de la mana. De-asemenea, nici un asemenea instrument nu are voie sa lipseasca dintr-o trusa de manichiura si pedichiura.

  1. Cleste de unghii

Acesta este ideal atunci cand nici macar unghiera mare nu face fata unghiilor mari si groase de la picior. Un asemenea instrument cu siguranta este o necesitate intr-o trusa de unghii.

  1. Pila de unghii

Pila este un alt instrument util intr-o trusa de manichiura si pedichiura, si vine in diferite dimensiuni si forme, si este fabricata din diferite materiale.

In afara acestor instrumente, unele truse mai contin si pensete si forfecute de taiat parul din nas si urechi. Chiar daca acestea nu au legatura cu manichiura si pedichiura, sunt incluse in asemenea truse.

0 Shares
You May Also Like