Ce pot vizita turistii straini in Bucuresti?

Ce pot vizita turistii straini in Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

Ce pot vizita turistii straini in Bucuresti?Bucurestiul este fara doar si poate, cel mai mare si cel mai important oras al Romaniei, fiind si capitala tarii. Aici sosesc in fiecare zi, cateva mii de persoane care calatoresc cu avionul.

Foarte multi dintre cei care sosesc cu avionul in capitala Romaniei, ne viziteaza tara in interes profesional. Exista insa si foarte multi turisti care aleg sa viziteze Bucurestiul, datorita numeroaselor sale obiective turistice.

Turistii care sosesc in capitala calatorind cu avionul, cel mai probabil vor accesa din timp https://www.premierrentacar.ro/, cu scopul de a-si inchiria o masina pentru perioada petrecuta in capitala Romaniei.

Acest lucru nu trebuie sa surprinda pe nimeni, dat fiind faptul ca Bucurestiul este un oras mare, un oras cu multe obiective turistice interesante care merita vizitate, iar acestea nu sunt amplasate chiar unul langa celalalt.

De la Premier Rent a Car, clientii vor putea alege din flota auto impresionanta a companiei, atat masini luxoase, care au preturi de inchiriere mai mari (ideale pentru oamenii de afaceri), cat si masini de inchiriat ieftine, precum Ford Fiesta, Dacia Logan II, etc.

Imediat ce turistii sosesc in Romania, acestia pot fi asteptati chiar la aeroport pentru a intra in posesia masinii, si pentru a-si incepe aventura prin Bucuresti. In randurile care urmeaza, vom prezenta cateva dintre cele mai interesante locatii pe care turistii aleg sa le viziteze atunci cand sosesc in Bucuresti.

Piata Revolutiei

Locul unde s-a incheiat dictatura comunista in 1989 si dictatorul Nicolae Ceausescu a fost rasturnat, este Piata Revolutiei, care merita cu siguranta o vizita, in locatia sa centrala si care are o mare importanta politica. Monumentul revolutionar din piata se presupune ca comemoreaza istoria si suferinta poporului roman care a suferit sub stapanirea lui Ceausescu si serveste ca simbol al libertatii.

Situata chiar in centru, piata este inceputul perfect pentru un tur in oras. De acolo puteti ajunge rapid la Ateneu si vizavi se afla atat Muzeul National de Arta Romana, cat si Palatul Regal. De asemenea, puteti obtine o perspectiva asupra arhitecturii salbatic amestecate a capitalei romanesti din Piata Revolutiei, deoarece cladirile neoclasice stau langa cladirile inalte moderne.

Arcul de Triumf

Dupa cum bine se stie, capitala Romaniei este numita drept “micul Paris”, iar unul dintre motivele datorita caruia capitala Romaniei este astfel denumita, este prezenta Arcului de Triumf, care se aseamana cu cel din Paris. Acolo se desfasoara chiar si parada de ziua nationala a Romaniei, la data de 1 Decembrie.

Desi prima versiune a arcului triumfal a fost finalizata in 1878, structura provizorie din lemn a ramas acolo aproape 60 de ani. Abia in 1936, actuala versiune de piatra a fost inaugurata oficial in sarbatoarea nationala.

Ateneul Roman

Potrivit vizitatorilor din intreaga lume, cea mai frumoasa cladire din Bucuresti nu impresioneaza doar prin mixul sau de stiluri arhitecturale, inclusiv gotice si neoclasice, ci este cunoscuta si pentru serile sale de concerte, datorita acusticii sale marete. Mai ales elementele clasice, cum ar fi planul rotund al interiorului si magnificele coloane, te invita sa visezi. Este usor de imaginat ca, cladirea a fost modelata pe Templul Atenei.

Daca doriti sa participati la un concert in Ateneu, pe care il recomanda localnicii cu tarie, atunci asigurati-va ca rezervati biletele in avans! Din cauza premiselor unice si a muzicii deosebite, acestea sunt adesea vandute rapid.

Palatul Parlamentului

Un palat de dimensiuni fabuloase, care aproape ca a aruncat Romania in faliment, gigantica cladire a fost numita initial Casa Poporului. Dictatorul Nicolae Ceausescu a demolat initial un intreg district, inclusiv apartamente si biserici, pentru a se asigura ca strazile si privelistea din oras ar putea fi centrate direct pe palat.

De acolo puteti ajunge si la casa particulara a lui Ceausesc printr-o scurta plimbare, pe care ar trebui sa o vedeti. In timp ce sectiuni mari ale populatiei erau sarace, dictatorul comunist a trait in splendoare. Totusi, Ceausescu nu a vazut niciodata finalizarea Casei Poporului, pentru ca in 1989 a fost executat in timpul revolutiei.

Doar ca sa va prezentam inca un motiv pentru a va starni interesul, aflati ca aceasta constructie, este a doua ca marime in lume, dupa Pentagon. Din acest motiv, un numar foarte mare de turisti, din toate colturile lumii aleg sa soseasca la Bucuresti si sa vada cladirea, sa faca poze.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai interesante locatii pe care turistii pot alege sa le viziteze in capitala Romaniei.

Atunci cand acestia aleg sa calatoreasca spre Bucuresti cu avionul, indiferent din ce parte a lumii sosesc, dupa cum mentionam la inceputul articolului, este indicat sa isi rezerve o masina de la Premier Rent a Car, dat fiind faptul ca discutam despre o companie de inchirieri auto, care dispune de o flota auto impresionanta, atat cu masini de lux, cat si cu masini accesibile oricarui buzunar.

Odata ce turistii intra in posesia masinii, le este mult mai usor sa viziteze obiectivele turistice amintite in acest articol, si nu numai.

0 Shares
You May Also Like