7 avantaje ale containerelor din plastic pentru vanzari

7 avantaje ale containerelor din plastic pentru vanzari

0 Shares
0
0
0

7 avantaje ale containerelor din plastic pentru vanzariContainerele din plastic si fabricarea acestora sunt astazi printre cele mai dezvoltate industrii. Se poate spune ca practic fiecare produs vandut astazi depinde cumva de productia de containere din plastic. Aceste tipuri de cutii si containere sunt utilizate in industrie, comert si servicii, iar lumea moderna nu s-ar putea descurca fara ele.

Cutiile cu capac nestabil sunt recipiente din plastic care sunt ideale pentru transportul si depozitarea marfurilor de inalta calitate. Cutiile sunt fabricate din PP robusta (polipropilena) si indeplinesc cerintele logistice ale multor industrii. Containerele de distributie sunt ideale pentru ambalarea si deplasarea marfurilor.

Posibilitatea etansarii creste functionalitatea acestora. Containerele au optiunea de sigilare, ceea ce inseamna ca marfurile din interior sunt protejate in permanenta.

Containerele au, de asemenea, un capac integrat cu doua parti articulate, care protejeaza impotriva furtului de marfuri cu risc ridicat sau bunuri de inalta calitate. Sunt cutii de distributie ideale pentru o varietate de aplicatii in domeniile de productie, comert si servicii.

De ce ar trebui sa alegeti recipiente din plastic cu capace?

Multe industrii folosesc in prezent containere sigilate, deoarece ofera multe avantaje in ceea ce priveste stocarea produselor si reducerea costurilor de ambalare. Avantajele containerelor din plastic includ:

  1. Depozitare sigura

Instalarea sigiliilor de securitate protejeaza marfuri de inalta calitate in timpul transportului. Garniturile de pe coperte impiedica deschiderea capacului, inchideti recipientul din plastic si sigilati-l. Puteti verifica cu usurinta daca continutul cutiilor de plastic a fost accesat in timpul distributiei.

Daca sigiliul este rupt, containerul a fost deschis de persoane neautorizate. Datorita constructiei solide a containerelor, toate exponatele dvs. sunt asigurate corespunzator in timpul transportului acasa si in strainatate. Acest lucru este util in special atunci cand transportati marfuri de inalta calitate.

  1. Economii de costuri

Schimbarea casetelor cu o singura utilizare pentru tavi din plastic reutilizabile va poate economisi bani prin reducerea costurilor lantului de aprovizionare. Fiecare cutie de plastic poate inlocui cu siguranta sute de cutii individuale, deoarece le poti folosi foarte des.

Sunt mult mai durabile. Aceste containere oferite un producator rako container si eurocontainere, sunt fara intretinere, economisesc costurile de eliminare sau de instalare si pot fi utilizate pentru a economisi spatiu valoros atunci cand sunt transportate inapoi.

  1. Economisirea de spatiu

Stiati ca containerele goale de plastic economisesc pana la 76% spatiu? Datorita constructiei lor trapezoidale, containerele goale sunt ascunse unul in altul, ceea ce inseamna ca puteti economisi spatiu la intoarcerea cutiilor goale. Cu capacul inchis, containerul poate fi stivuit si cuibarit deschis, ceea ce economiseste spatiu de depozitare in timpul transportului sau depozitarii.

  1. Construirea marcii

Informatiile tiparite sau codurile pe containerele sigilate promoveaza, de asemenea, industria utilizatorilor, in special in aplicatiile destinate clientilor din sectoarele de retail si servicii.

Suprafata mare a containerului tiparit, permite o reprezentare clara a logo-ului companiei si a detaliilor de contact. Cu recipientele cu capac de plastic, compania dvs. va arata mai profesionista decat folosind cutii sau pungi de hartie.

  1. Evitarea poluarii si sustenabilitatii

Marele avantaj al containerelor din plastic pentru distributie este durabilitatea si rezistenta lor la impact. Produsele unui brand de top, cu siguranta sunt fabricate din polipropilena si sunt rezistente la temperaturi extreme de la -20 ° C la +40 ° C.

Datorita capacului atasat la container, tot ceea ce stocati este protejat de influentele exterioare. Garniturile aplicate corect protejeaza impotriva incercarilor de manipulare. Acest lucru este deosebit de important atunci cand contaminarea deliberata poate prezenta un risc, in special pentru distributia in industria farmaceutica.

  1. Varietatea utilizarilor

Containerele de plastic cu un capac cu balamale in doua parti au fost dezvoltate cu siguranta. Prin urmare, sunt populare in afacerile care necesita o atentie speciala, cum ar fi produse farmaceutice, electronice, pentru a transporta bijuterii si produse cosmetice, sau pentru a stoca si transporta marfuri valoroase si cautate.

Recipientele care se pot stivui, sunt cel mai frecvent utilizate in industriile de bunurile de larg consum, cum ar fi produsele de uz casnic, medicamentele contra-counter, produsele alimentare si de ingrijire personala, cosmetice, produse din plastic, papetarie, produse farmaceutice, electronice de consum etc.

Acestea reprezinta o conexiune logistica indispensabila atunci cand transporta produse de la centrul de distributie la magazin, unde angajatul scoate produsele dintr-un recipient sigilat.

  1. Multe produse sprijina manipularea containerelor

Daca transportati cantitati mari de marfuri depozitate, puteti stivui recipientele de plastic unul peste altul. In plus, acestea pot fi mutate cu usurinta cu carucioarele de transport. Puteti transporta mai multe cutii in acelasi timp, ceea ce reduce semnificativ riscul de rupere. Economisiti timp si efort. Daca doriti sa va asigurati si mai multa securitate pentru marfurile dvs., puteti transporta cutiile de plastic cu un container special anti-furt.

Acestea sunt asadar, 7 dintre cele mai importante beneficii pe care vi le pot oferi aceste cutii din plastic, care sunt deosebit de eficiente pentru depozitarea si transportul diferitelor produse.

0 Shares
You May Also Like