Ce spune culoarea telefonului despre proprietar?

0 Shares
0
0
0

ce-spune-culoarea-telefonului-despre-proprietarAlegerea celor mai interesante culori pentru carcasa de la telefon este si un mod prin care ne putem exprima gusturile si personalitatea. Daca intrati intr-un service GSM veti descoperi ca aici nu se ofera doar servicii de reparatii telefoane ci veti gasi si accesorii si carcase sau huse pentru telefon. In acest articol va prezentam ce transmite culoarea telefonului pe care il aveti despre propria persoana.

Din fericire pe piata de accesorii exista un design sau o culoare pentru orice persoana.

Auriul a intrecut de mult negrul in ceea ce priveste numarul de cereri pentru telefoanele smart. Stocurile de telefoane care pot sa fie gasite in varianta Gold se epuizeaza rapid in Europa si asta sugereaza si ca europenii prefera culorile noi in ceea ce priveste telefoanele.

Un psiholog ne explica si motivul pentru care utilizatorii prefera auriul ca si culoare a telefonului. Auriul e o culoare care denota si abundenta, bnastare, optimism si intelepciune. Dupa ce oamenii depasesc momentele cu un buget restrans si vad imbunatatiri economice putem sa speram si la un viitor bun si devenim atrasi de latura ceva mai materiala a lucrurilor si de timpurile carora le simteam lipsa si tocmai de aceea tindem in mod instinctiv catre auriu.

Utilizatorii care isi aleg variantele Gold, tind catre succes financiar, satisfactie generala si evident prosperitate. Ei iubesc si luxul si se bucura de toate lucrurile bune care exista in viata lor si se rasfata de fiecare data in momentul in care au ocazia.

Cei care prefera auriu au si tendinta sa fie mai intuitivi.. ei accepta provocarile si e foarte important sa si le depaseasca, sunt foarte generosi cu prietenii si cu familia cand pot. Auriul de asemenea este si o tonalitate destul de calda care apartine spectrului cromatic si este si o nuanta mult mai calda a galbenului adoptand de la ea idealismul dar si optimismul. Auriul straluceste si emana caldura similara cu cea a soarelui.

Este ceva instinctiv care tine de latura umana sa tindem catr auriu. Din intreaga gama de culori galbenul sau auriul atrag foarte mult atentia, chiar mai mult decat oricare alta culoare pentru ca la lumina culoarea galben este cea care se vede cel mai bine din intreg spectrul cromatic.

Cei care vor tonalitatea verde smarald sunt oameni care au o moralitate foarte dezvoltate si care vor simplitate si eleganta. Verdele este un simbol al vietii, al regenerarii si al inceputurilor noi. Verdele, chiar daca e o culoare rece, transmite si prietenie dar si conexiune cu alte persoane.

Verdele are rolul de a diminua senzatiile de anxietate si de agitatie, si tomcai de aceea in momentul in care suntem agitati, presati sau stresati preferam sa ne reincarcam bateriile intr-un loc verde din natura.

Albastrul e o nuanta preferata de oameni cat mai sensibili si cat mai prietenosi si exigenti, intuitivi si increzatori. Acestia sunt acei oameni care doresc iubire si singuranta, iar luminozitatea din culoarea aceasta atrage toti oamenii care cred in fortele proprii.

Cei care aleg alb sunt foarte extrovertiti si sunt intelepti si onesti.

0 Shares
You May Also Like