Cum poti sa iti faci rost de bani simplu si usor?

Cum poti sa iti faci rost de bani simplu si usor?

0 Shares
0
0
0

Cum poti sa iti faci rost de bani simplu si usor?
Cu siguranta tot anul te gandesti la perioada de vara, cand vine vacanta sau concediul si ai de gand sa pleci alaturi de prieteni la munte sau la mare, sau de ce nu, intr-o vacanta in strainatate.

Planurile poti sa ti le faci destul de usor, insa din pacate daca nu detii suma de bani de care ai nevoie, de multe ori ti se poate narui visul.

Pentru a face rost de banii de care ai nevoie poti sa gasesti diferite solutii, unele fiind mai avantajoase, in timp ce altele sunt mai putin avantajoase, asa ca va trebui sa ai grija ce alegi.

Poti sa ceri ajutorul familiei sau a prietenilor pentru a obtine suma de bani de care ai nevoie, dar parca ti-e si jena sa te duci la ei si sa le ceri bani cu imprumut, pentru ca nu iti ajung banii pe care ii ai pusi deoparte ca sa pleci in concediu.

Cu siguranta daca vei apela la ajutorul lor, le vei spune ca iti trebuiesc banii din cu totul si cu totul alte motive, insa daca se va descoperi faptul ca ai mintit doar pentru a face rost de suma de bani de care ai nevoie, atunci cu siguranta te vei afla intr-o situatie stanjenitoare.

O solutie buna pentru a reusi sa faci rost simplu si usor de suma de bani de care ai nevoie, ar fi aceea de a cauta o casa de amanet bijuterii, unde iti poti amaneta toate bijuteriile pe care nu le mai porti, si de care consideri ca nu mai ai nevoie.

Aceasta idee se poate dovedi a fi una inteleapta deoarece vei face rost rapid de banii de care ai nevoie, si iti vei putea recupera toate bijuteriile pe care ai ales sa le amanetezi, in momentul in care vei rambursa suma imprumutata.

In legatura cu amanetarea bijuteriilor, trebuie sa stii ca in momentul in care ai ajuns cu acestea la casa de amanet, bijuteriile iti vor fi evaluate, si cantarite mai apoi cu un cantar omologat, care are precizie 100%, astfel ca acesta iti va arata gramajul exact al bijuteriilor.

In momentul in care iti sunt evaluate si cantarite bijuteriile, ti se va propune o suma de bani pentru bunurile pe care le amanetezi. In cazul in care iti convine suma care ti s-a propus, poti sa accepti iar atunci se va semna un contract in dublu exemplar, unul pentru tine iar celalalt pentru casa de amanet, iti vei lua banii si vei putea sa iti rezolvi problemele.

In cazul in care consideri ca bijuteriile tale valoreaza mai mult, poti sa refuzi imprumutul si sa iti iei bijuteriile si sa pleci. Poti sa cauti o alta casa de amanet si sa iti incerci norocul si acolo, iar in locul in care ti se vor oferi mai multi bani, acolo se merita sa iti amanetezi bunurile.

Daca suma de bani care ti se ofera in schimbul bijuteriilor este cea care consideri ca este corecta, atunci  dupa cum am mai spus semnezi acel contract, iar daca vei avea banii mai repede si vei dori sa iti achiti mai repede datoria, atunci se va recalcula si comisionul pentru ca tu sa platesti mai putin.

Cat ce odata ti-ai achitat imprumutul, nu iti ramane altceva de facut decat sa iti ridici obiectele amanetate.

0 Shares
You May Also Like