Cum montam corect o fosa septica 10 persoane?

0 Shares
0
0
0

fosa-septica

Montarea unei fose septice este o necesitate din ce in ce mai prezenta, mai ales atunci cand vine vorba despre locuinte abia construite, sau in curs de definitivare.

In lipsa unui sistem de canalizare foarte bine pus la punct, o fosa septica 10 persoane este un real ajutor, si poate fi montata fara probleme subteran, sub nivelul cotei zero a constructiei.

Este foarte mportant sa intelegem in mod corect principiile de utilizare a unei fose septice, deoarece doar in acest mod putem avea si rezultatele dorite in urma folosirii produsului. Este la fel de important insa sa avem in vedere si specificariile specialistilor in aceasta privinta, deoarece ei sunt cei care ne pot indrepta catre anumite tipuri de fose care sa raspunda cel mai bine nevoilor noastre.

O fosa septica 10 persoane va fi diferita de una pentru 6 persoane, atat din punct de vedere al dimensiunilor, cat si din punct de vedere al debitului de apa ce poate fi filtrat in decursul a 24 de ore.

O fosa septica 10 persoane se monteaza ulterior efectuarii sapaturilor, sapaturi care de fapt vor marca si traseul de conduce prin care fosa va fi alimentata pe de o parte la locuinta si pe cealalta la sistemul comun de canalizare.

Este foarte important ca acest lucru sa fie corect realizat astfel incat problemele datorate unei instalari defectuoase sa nu apara, iar fosa sa poata functiona in mod corect. Pentru aceasta cel mai indicat este sa avem la indemana un instalator care sa ne ajute in ceea ce priveste montajul, astfel incat acesta sa poata efectua o instalare corecta a fosei, pentru ca noi sa o putem folosi in siguranta.

O astfel de fosa septica 10 persoane este fabricata din polipropilena. Facem referire aici la modelul de fosa septica de la Valrom, unul dintre cele mai cunoscute si utilizate modele dealtfel.

Fosa septica este prevazuta cu doua capace, dar si cu doua garnituri de etansare, care sa inchida etans dispozitivul. In acest fel sunt impiedicate scurgerile de orice tip, ceea ce conduce catre a mentine pamantul curat, fara a fi contaminat cu ape murdare. Este important de stiut ca namolul depus pe fundul fosei va ramane acolo pentru o perioada de 6 luni, timp in care va fi suspus actiunii organismelor vii, care vor avea proprietatea de a-l transforma chimic pana la mineralizare.

Aceste lucruri ne pot fi explicate cu usurinta de catre un instalator sau de catre reprezentantii magazinelor dincare achizitionam aceste fose septice. Aceste fose trebuie sa fie achizitionate doar din magazine specilizate, pentru a evita astfel anumite probleme ce ar putea surveni din cauza unor probleme de natura tehnica.

Ca si idee www.shop-einstal.ro are personal mai mult decat calificat in acest domeniu, care ne poate ajuta in ceea ce priveste alegerea, instalarea si intretinerea unor astfel de produse. Anii de experienta pe care ii au in spate acesti specialisti ii ajuta sa ne poata servi cu informatii personalizate, de care noi sa putem profita si pe care sa le punem in aplicare pentru a ne putea bucura pentru cat mai mult timp de investitiile noastre.

0 Shares
You May Also Like