Cea mai buna cazare in zona Bran – Moeciu

Cea mai buna cazare in zona Bran – Moeciu

0 Shares
0
0
0

In momentul in care trebuie sa isi aleaga destinatia pentru concediu, foarte multi cetateni romani isi indreapta atentia spre agentiile de turism care ii duc in diferite tari. Cu siguranta aceasta idee nu este una rea pentru cei care au foarte multi bani si isi permit sa viziteze diferite tari.

Exista insa si romani care fie cu o situatie financiara foarte buna, sau mai putin buna, aleg sa viziteze in fiecare an Romania, iar tara noastra are o multime de locuri interesante de vizitat, cum ar fi litoralul Marii Negre de exemplu, sau statiunile montane.

Cei care iubesc muntele, pot opta pentru o vacanta in zona Bran – Moeciu, unde pot sa se cazeze la Brandeberg, iar apoi pot sa viziteze imprejurimile.

Daca va intrebati de ce Brandenberg, ei bine, discutam aici despre o pensiune care le pune la dispozitie turistilor 13 camere rustice, o camera dubla deluxe si un apartament, toate care au un design ca in povesti.

Avand in concediu acces la wireless, avand deasemenea TV LCD in camera, aer conditionat, cabina de dus sau cada, avand vedere de terasa pe balcon, si avand posibilitatea de a juca biliard sau de a desfasura alte activitati, putem spune ca Brandenberg ofera cele mai bune conditii pentru o vacanta de vis.

Apoi, este necesar sa mentionam faptul ca restaurantul Brandenberg va poate oferi cea mai buna mancare traditionala, si totodata va poate oferi cele mai bune preparate din zona.

In plus, costurile pe care va trebui sa le platiti pentru cazare cu siguranta sunt foarte atractive, asa ca putem spune ca in zona Bran – Moeciu, la Brandenberg gasiti cea mai buna cazare.

Ei bine, odata ce alegeti sa va cazati aici, puteti incepe sa vizitati imprejurimile, asa ca primele doua optiuni cu siguranta vor fi Castelul Bran si Cetatea Rasnov.

Castelul Bran este cel care se afla la granita dintre Transilvania si Tara Romaneasca, si este cunoscut in intreaga lume ca fiind Castelul lui Dracula.

Cetatea Rasnov este un alt punct de atractie din zona, este construita in orasul Rasnov si are o istorie bogata. Aceasta a fost construita de catre localnici in secolele 13 si 14, care purtau lupte aprige cu tatarii la acea vreme.

Puteti alege sa vizitati Cheile Gradistei si Cheile Moeciului, care se afla la doar 8 kilometri de Bran, iar astfel veti avea ocazia sa vedeti un peisaj cu adevarat spectaculos.

Deasemenea, Cascada La Chisatoarea care se afla pe malul Paraului Turcu, este un punct de atractie al zonei. Aceasta se afla pe drumul care uneste Moieciu de Sus de Moieciu de Jos.

In cazul in care alegeti sa vizitati iarna aceasta zona turistica a tarii puteti opta pentru partiile de ski din Bran. Partia Zanoaga este cea mai renumita, aceasta avand o lungime de 650 metri, si fiind ideala pentru cei care invata sa schieze, sau pentru schiorii de nivel mediu.

Asadar, cazandu-va la Brandenberg, aveti posibilitatea ca mai apoi sa vizitati o multime de locuri interesante din zona Bran – Moeciu.

0 Shares
You May Also Like