Cele mai bune aplicatii pentru a merge pentru a alerga

Cele mai bune aplicatii pentru a merge pentru a alerga

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune aplicatii pentru a merge pentru a alergaA merge la alergare este una dintre cele mai usoare activitati sportive de facut. Ai nevoie doar de o modalitate de a merge. De asemenea, ajuta sa ai pantofi buni si haine confortabile. Dar nu va trebui sa cheltuiti bani excesivi pe echipamente sportive, asa cum se intampla cu alte practici, cum ar fi ciclismul, tenisul sau halterele.

In plus, in ultimii ani a devenit la moda tocmai pentru ca, cu o investitie minima de bani si timp, primesti premiul de a-ti imbunatati starea de sanatate si de a usura agitatia zilnica.

Ca in orice practica sportiva, cum ar fi alergarea, astazi puteti insoti orice sport cu smartphone-ul sau cu wearables, cum ar fi bratari sau ceasuri inteligente. Asta si o aplicatie mobila buna pentru Android sau iPhone care va va ajuta sa va inregistrati rutele, sa salvati date despre distanta parcursa sau pur si simplu sa va depasiti conditia zi de zi. Cumpar asi o husa Huawei care sa te ajute sa iti protejezi telefonul.

Human

Cu motto-ul “lumea este sala ta de sport” este prezentat Human, o aplicatie mobila pentru iPhone, Apple Watch si Android, care are scopul nobil de a va ajuta in iesirile de alergare.

Practic, functia sa este de a colecta datele prin plasarea acestor informatii pe harta orasului. Apoi, il puteti compara cu alti utilizatori sau cu dvs., astfel, stiti daca orele si distantele pot fi imbunatatite.

Aplicatia echilibreaza componenta auto-ameliorator, pe de o parte, cu latura sa sociala. Astfel, iti poti organiza cursele si, in acelasi timp, te poti incuraja vazand progresul celorlalti si poti face parte dintr-un clasament.

De asemenea, Human iti propune sa-ti gestionezi activitatea fizica dedicand 30 de minute pe zi. In plus, serveste atat alergatorilor, cat si celor care prefera sa mearga pe jos sau sa mearga cu bicicleta.

Pacer

Indiferent daca exersati alergarea sau mergeti la o plimbare sau pentru a face orice tip de sport, Pacer va fi partenerul dvs., salvand datele activitatii fizice in orice moment in timp ce va pastrati iPhone-ul sau Android-ul in buzunar.

Ce traseu ai facut, cati pasi ai facut, timpul petrecut, distanta si o aproximare a caloriilor arse sunt cateva dintre datele pe care le vei obtine in aceasta aplicatie de fitness si alergare.

Optional, Pacer poate fi, de asemenea, un antrenor personal pentru a pierde in greutate, pentru a va imbunatati tonusul fizic sau pur si simplu pentru a fi mai activ in fiecare zi.

Nike Run Club

Gigantul de incaltaminte si imbracaminte sportiva nu a putut lipsi din aceasta lista de aplicatii, deoarece de-a lungul timpului a reusit sa recupereze si sa lanseze un catalog de aplicatii mobile care completeaza diverse activitati sportive.

Unul dintre ele este Nike Run Club, care, dupa cum indica si numele, este conceput pentru a va insoti in activitatea de alergare, urmarind progresul zilnic sau saptamanal in cursele dvs., intr-un grup sau singur.

Gratuit si disponibil pentru iPhone si Android, Nike Run Club este, de asemenea, compatibil cu Apple Watch. In timpul activitatii fizice, veti obtine date precum distanta parcursa, timpul petrecut, ruta pe care ati urmat-o etc.

0 Shares
You May Also Like