Cum ai grija de lenjeria pentru pat?

Cum ai grija de lenjeria pentru pat?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care vrei ca dormitorul tau sa arate impecabil, cu siguranta vei pune mare pret pe accesoriile din incapere, iar aici ne referim in primul rand la accesoriile pentru pat, iar mai apoi la covor, la perdele, si chiar si la tapet, daca este cazul.

Ei bine, am mentionat mai intai de toate accesoriile pentru pat, pentru ca dupa cum se stie, patul este elementul cel mai important dintr-un dormitor, iar acesta trebuie sa fie scos in evidenta intr-un mod cat mai placut posibil.

Cand iti vei alege accesoriile pentru pat, acestea vor trebui sa fie confectionate din materiale de cea mai buna calitate, pentru ca un material de calitate superioara nu doar ca va avea un aspect foarte placut, insa va fi si rezistent in timp, si mai mult decat atat, va putea fi intretinut simplu si usor, fara un prea mare efort.

Tocmai de aceea, ai putea sa iti indrepti mai intai de toate atentia spre lenjerii de pat bumbac, tinand cont de faptul ca unul dintre cele mai de calitate materiale folosite la confectionarea lenjeriilor de pat, dar si a articolelor de vestimentatie, este bumbacul.

Bumbacul este un material respirabil, moale, durabil in timp, si foarte usor de intretinut, iar acesta se cultiva mai peste tot in lume, avand fibre scurte. Bumbacul in momentul in care este luat din planta este pufos.

Daca iti vei dori lenjerii pentru pat dintr-un bumbac renumit in toata lumea, vei putea sa optezi pentru lenjerii de pat din bumbac egiptean.

Bumbacul egiptean se stie ca este cultivat pe valea raului Nil, si este renumit ca fiind un bumbac de lux, care are firbe foarte lungi si lungi, si care este un material moale, puternic si cu putine scame.

Chiar si amestecul de bumbac poate sa reprezinte o solutie buna pentru tine, atunci cand vrei sa iti cumperi lenjerii pentru pat din bumbac, combinate cu un atl material, iar aceste amestecuri sunt accesibile ca si pret, si se intretin si foarte usor.

Ei bine, aceste lenjerii pentru pat sunt ele usor de intretinut, iar bumbacul nu este un material pretentios, insa trebuie sa tii cont de anumite aspecte pentru intretinerea lor, si pentru rezistenta lor in timp,

In primul rand, lenjeria de pat se spala la o temperature de aproximativ 40 de grade Celsius, iar in situatia in care aceasta nu este foarte murdara, se va putea opta pentru un ciclu mai bland de spalare, sau chiar si pentru un ciclu suplimentar de spalare, pentru a se elimina toate rezidurile existente in tesatura.

Atunci cand speli lenjeria pentru pat, este idicat sa eviti folosirea inalbitorilor, care pot ataca foarte grav fibra tesaturii.

Referitor la accesoriile pentru pat, trebuie mentionat faptul ca fetele de perna se uzeaza de obicei mult mai rapid decat cearseafurile de pat, motiv pentru care ar fi indicat sa optezi pentru fete de perna suplimentare, pe care sa le schimbi cel putin odata, daca nu chiar de doua ori pe saptamana.

Deci, ar fi bine sa ai mereu 3 seturi de lenjerie de pat, pentru ca una este folosita la momentul respectiv, una va fi in sifonier iar alta va fi spalata.

0 Shares
You May Also Like