Cum alegem tigla metalcia Vaslui pentru acoperis

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba de alegerea invelitorii pentru acoperisul casei, acest lucru va poate da serioase batai de cap, insa daca nu va pricepeti, este indicat sa apelati la un profesionist. Va puteti informa cu privire la avantajele si dezavantajele oricarui tip de invelitoare.

Astfel, aveti de ales intre tigla metalica, cutanata, tigla ceramic, ori un acoperis din lemn sau stuf. Acestea sunt recomandate in cazul in care doriti sa va faceti o casa de vacanta in stil rustic. Specialistii recomanda pentru o casa noua sau una veche pe care doriti sa o reabilitati tigla metalica Vaslui datorita rezistentei acesteia in timp. Aceasta nu se decoloreaza odata cu trecerea timpului si este rezistenta si la temperaturi foarte ridicate.

Specialistii va sfatuiesc ca, inainte de a allege o firma anume care sa va livreze tigla metalica pentru acoperisul casei, sa cautati cat mai multe informatii despre aceasta. Orice producator care se respecta dispune de o tehnologie de productie de ultima generatie.

De exemplu, tehnologia de protective impotriva razelor soarelui ofera o rezistenta net superioara la decolorare. Tigla metalica Vaslui este fabricata din tabla din otel – un material foarte rezistent – care este zincata pe ambele parti, fiind protejata cu poliester.

Tigla metalica nu produce nici un fel de zgomot, mai ales in cazul in care afara ploua sau cand pasarile merg pe acoperis. Potrivit specialistilor, tigla metalica devine zgomotoasa doar in cazul in care nu a fost montata corespunzator.

Durata mare de viata

Cand vine vorba de acoperisul casei, invelitoarea trebuie aleasa cu mare grija. In prezent, sistemele de acoperis din metal sunt facute sa reziste si 50 de ani fara a avea nevoie de imbunatatiri sau reparatii. De cele mai multe ori, rugina apare in momentul in care conditiile de depozitare nu au fost corespunzatoare ori cand in procesul de fabricatie nu au fost resepctati pasii necesari.

In cazul in care invelitoarea metalica a fost depozitata in conditii improprii, aceasta este posibil sa rugineasca inainte de a ajunge la client. Sunt cazuri in care tigla metalica Vaslui a fost depozitata sub cerul liber, cand a stat depozitata o perioda mare de timp intr-o stiva ori aproape de zonele umede.

Modul de depozitare al acestui material este unul dintre criteriile principale dupa care trebuie sa va ghidati in alegerea voastra. Cand vine vorba de alegerea culorii trebuie sa aveti in vedere ca aceasta poate afecta temperatura mansardei, cu implicatii directe asupra incalzirii sau racirii casei.

Acoperisurile albe ori in culori deschise vor reflecta lumina solara si vor mentine casa mai racoroasa, cee ace este perfect pentru zilele toride. De cealalta parte, o culoare mai inchisa este de ajutor in situatia in care locuiti intr-o zona unde clima este mai rece.

In momentul in care veti alegeti culorile exterioare ale casei, va trebui sa luati in calcul culoarea usilor, a tocurilor geamurilor, precum si a peretilor exteriori sau chiar a pavajelor din curte. In cazul unui acoperis gri inchis sau negru, acesta se va mula perfect cu o casa gri sau albastra.

0 Shares
You May Also Like