Cum alegi instalatia de Craciun potrivita?

Cum alegi instalatia de Craciun potrivita?

0 Shares
0
0
0

Cum alegi instalatia de Craciun potrivita?
Craciunul este cea mai importanta si cea mai indragita sarbatoare crestina, iar oamenii isi doresc ca mereu in casele lor sa fie o atmosfera vesela si primitoare cu aceasta ocazie. Tocmai din acest motiv, se asigura ca se pregatesc din timp pentru aceasta sarbatoare minunata.

Imediat dupa ce isi termina curatenia de facut in case, oamenii incep sa isi decoreze locuintele cum stiu ei mai bine, pentru ca isi doresc ca de sarbatori, totul sa arate impecabil in casele lor.

Si cum ar putea incepe sa decoreze mai bine de sarbatori, daca nu prin impodobirea bradului de Craciun? Bradul de Craciun, fie el natural sau artificial (din ce in ce mai cautati sunt brazii artificiali), in mod evident reprezinta cel mai important punct de atractie al incaperii, in perioada Craciunului.

Plus de asta, bradul este cu atat mai indragit, cu cat sub brad vom primi cu totii cadourile de la Mos Craciun, drept recompensa ca am fost cuminti pe tot parcursul anului. Chiar si de cei care au fost neastamparati, Mosul are grija, pentru ca le pregateste cate o nuielusa.

Ei bine, dar pana cand vine mosul si lasa cadourile, este nevoie sa fie impodobit bradul. Fiecare are acasa globuri si ghirlande, cu siguranta fiecare are si o instalatie de Craciun, dar cu toate acestea, oamenii cumpara instalatii de Craciun.

Pe brad de exemplu, se pune instalatie de tip sir. Aceasta reprezinta fara doar si poate, cea mai eficienta si cea mai populara solutie. O instalatie de tip sir este mai ieftina decat celelalte tipuri de instalatii, si poate fi cu siguranta utilizata pentru a decora bradul.

O astfel de instalatie se poate folosi insa si atunci cand se doreste decorarea unor diferite alte obiecte. De-asemenea, de retinut este faptul ca si care doresc sa isi decoreze ferestrele de Craciun dar nu sunt dispusi sa cumpere o instalatie de tip perdea de exemplu, pot utiliza si aceasta si instalatie de tip sir. Aceasta se poate lipi cu banda adeziva de tamplaria ferestrei, pentru a nu cadea.

Instalatii de tip perdea

Cei care au de gand sa-si cumpere o instalatie de Craciun perdea, au posibilitatea de a folosi acest tip de instalatie pentru decorarea exteriorului. De exemplu, se poate utiliza o instalatie de tip perdea pentru a decora ferestrele locuintei. Aceasta poate fi aplicata fie in interior, fie in exterior, in functie de preferintele fiecaruia.

Exista de-asemenea persoane care aleg sa foloseasca instalatiile de tip perdea pentru a decora stresina casei. Cu siguranta, o casa care este astfel decorata de Craciun, va atrage privirile celor care trec pe strada.

O instalatie de Craciun de tip perdea, poate fi utilizata de-asemenea si in interior. De exemplu, se poate folosi prin atasarea de un tavan, sau de ce nu, asezata la usa sau la fereastra.

In ceea ce priveste acest tip de instalatie perdea, trebuie facuta precizarea ca este prevazuta cu beculete de tip led. Acestea au multe avantaje (consum redus de energie electrica, durata de viata indelungata, sunt elegante, etc.).

Instalatii de tip tub

Tot pentru utilizarea in mediul exterior, sunt foarte recomandate si instalatiile de Craciun de tip tub. Acestea se pot folosi de exemplu pentru decorarea copacilor inalti din curte. Daca aveti un brad inalt de exemplu in curte, sau un diferit alt copac, puteti infasura pe dupa el fara probleme o asemenea instalatie.

Puteti sa infasurati o instalatie de tip tub si pe langa unul dintre stalpii de sustinere ai locuintei. In plus, aveti posibilitatea de a alege un tub care are becurile colorate, sau intr—o singura culoare.

Instalatii de tip plasa

Pentru decorarea peretilor de exemplu (perete exterior), se poate folosi o astfel de instalatie. Se poate folosi o instalatie de tip plasa si pentru a decora un foisor de exemplu. Exista instalatii de tip plasa cu becuri multicolore, dar si cu becuri intr-o singura culoare. De aceea, fiecare alege ceea ce considera ca ii place mai mult.

Tineti cont de dimensiunea instalatiei

Fara doar si poate, nu doar tipul instalatiei are o mare importanta, ci si dimensiunea acesteia. Este foarte important sa tineti cont de aceasta. De exemplu, daca doriti sa alegeti o instalatie pentru a impodobi un brad de 2 metri (cel mult), o instalatie cu 300 de becuri este mau mult decat ideala.

Trebuie tinut insa cont de lungimea cablului de alimentare. Se poate folosi si un prelungitor, dar acesta ar arata inestetic.

Tineti cont de tipul becurilor

Cele mai multe instalatii care se gasesc pe piata la momentul actual, au becuri led. Acestea in ceea ce priveste consumul, sunt mai eficiente decat instalatiile cu becuri clasice (incandescente). In plus, sunt si mult mai elegante decat instalatiile cu becuri incandescente.

Tineti cont de tipul de alimentare

Aici totul este simplu. Alegeti o instalatie care este alimentata cu energie electrica de la priza, sau o instalatie pe baterii.

 

0 Shares
You May Also Like