Cum este mai rentabil sa calatoresti in tara?

Cum este mai rentabil sa calatoresti in tara?

0 Shares
0
0
0

Cum este mai rentabil sa calatoresti in tara?
Cu siguranta in momentul in care iti doresti sa scapi de stresul de la locul de munca si sa te relaxezi putin, insa nu ai timpul sau bugetul necesar pentru a calatori in strainatate, nici o calatorie in tara nu ar fi de neglijat.

Vei putea sa calatoresti in tara cu masina ta personala iar astfel vei putea sa vezi cat de frumoasa este Romania, si cat de multe locuri minunate se regasesc in aceasta tara.

Vei putea deasemenea sa calatoresti cu autocarul, pentru ca exista o multime de firme care au autocare ce pleaca dintr-un capat intr-altul al tarii, astfel ca vei putea ajunge la destinatie cu autocarul foarte rapid.

Cea mai avantajoasa solutie insa ar fi aceea de a calatori cu avionul chiar si intern, iar daca iti vei face din timp rezervare, cu siguranta vei cheltui foarte putini bani pentru un zbor cu avionul.

Ei bine, in conditiile in care de exemplu vrei sa zbori dinspre Cluj sau dinspre Iasi, ori dinspre Sibiu sau Targu Mures spre Bucuresti, cu siguranta ideal ar fi sa alegi sa zbori pana la Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, si nu pana pe Aeroportul din Baneasa.

Odata ce vei ajunge la aeroportul din Otopeni, vei putea lua un taxi care sa te duca rapid pana in capitala, sau vei putea sa gasesti o solutie si mai atractiva.

Odata ajuns in Otopeni, vei putea cauta o parcare in Otopeni care sa ofere si servicii rent a car, adica sa iti ofere o masina de inchiriat, pe care o vei putea folosi pe toata durata in care te vei afla in capitala, sau in apropiere.

In mod evident, in cazul in care vei opta pentru o masina inchiriata dintr-o astfel de parcare, vei avea la dispozitie o masina care se prezinta impecabil din toate punctele de vedere, o masina care iti va oferi confortul de care ai nevoie.

Apoi, dupa ce ti se va termina sederea in capitala, tot ce va trebui sa faci va di sa te prezinti in parcarea privata din Otopeni de unde ai inchiriat masina, pentru a preda masina si pentru a achita suma de bani aferenta inchirierii masinii.

Dupa ce vei preda masina si cheile masinii, iar apoi iti vei plati factura pentru serviciul rent a car, vei fi dus de catre cineva cu masina din parcarea respectiva si pana la aeroport, de unde vei lua avionul spre orasul tau.

Ei bine, in cazul in care locuiesti in capitala si iti doresti sa vizitezi un oras mare al tarii, poti face acelasi lucru, ba mai mult, iti vei putea lasa masina in parcare pana cand te vei intoarce din excursie.

Deci, dupa cum se poate vedea, chiar si atunci cand vrei sa calatoresti in tara poti alege sa pleci cu avionul pentru a ajunge mai rapid la destinatie, iar pentru a-ti rezolva problemele vei putea sa inchiriezi o masina din parcarea aeroportului, sau vei putea sa inchiriezi o masina dintr-o parcare privata de langa aeroport.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like