Se merita sa iti cureti masina acasa?

Se merita sa iti cureti masina acasa?

0 Shares
0
0
0

Se merita sa iti cureti masina acasa?
Nu cred ca mai exista o persoana care sa nu fie constienta de faptul ca o masina este o necesitate, asa ca este cat se poate de firesc faptul ca toti cei care detinem un autoturism, ne dorim ca acesta sa arate impecabil, si sa ruleze impecabil.

In primul rand, masina trebuie sa ruleze impecabil pentru ca doar asa ne putem folosi de ea pentru a merge peste tot pe unde avem nevoie.

Apoi, este foarte important ca masina sa arate mereu impecabil, iar pentru asta trebuie spalata foarte des, iar interiorul trebuie sa fie mereu curat.

Ei bine, in ceea ce priveste acest aspect, cu siguranta si tu daca detii un autoturism stai si iti pui urmatoarea intrebare: se merita sa iti cureti masina acasa?

Raspunsul cu siguranta este nu, pentru ca a face curat intr-o masina este destul de dificil chiar daca aparent nu pare asa. Tocmai de aceea, ar trebui sa cauti la tine in oras o spalatorie auto si sa optezi pentru un serviciu de genul curatare tapiterie auto.

In acest fel, cu siguranta cei care lucreaza la spalatorie iti vor curata tapiteria, vor folosi cele mai bune substante pentru a indeparta petele din tapiterie, si iti vor face tapiteria luna si bec. Mai intai insa, totul trebuie sa inceapa de la aspirarea tapiteriei, pentru ca praful sa fie indepartat.

In conditiile in care insa, ai foarte mult timp de asteptat la rand la spalatorie pentru a-ti fi curatata masina in interior, cu siguranta te poti gandi foarte serios sa iti cureti acasa tapiteria pe cont propriu.

Ei bine, daca ajungi la aceasta solutie, mai intai de toate trebuie sa incepi totul prin scoaterea covoraselor afara din masina, pentru a le scutura de praf, pentru ca atunci cand te apuci de curatat tapiteria, masina sa nu mai aiba praf in interior.

Apoi, te poti apuca sa aspiri tapiteria, insa pentru asta iti trebuie un aspirator foarte bun. Folosind un aspirator foarte bun vei reusi sa elimini tot praful acumulat in tapiterie, iar apoi vei putea sa folosesti cele mai bune solutii pentru curatarea tapiteriei, pentru a elimina eventualele pete.

Odata ce vei folosi aceste solutii, cu siguranta tapiteria ta va arata impecabil, insa apoi va trebui sa astepti ceva timp pentru ca tapiteria sa se usuce dupa curatare. In acest sens va fi nevoie sa lasi aerul sa patrunda in masina.

Dat despre bord, acesta dupa ce vei sterge praful il vei putea da cu silicon de bor. Acelasi silicon il vei putea aplica si pe volan, pentru a-i oferi acestuia stralucurea necesara.

Asadar, atunci cand vine vorba despre curatarea masinii tale, fie poti alege sa iti duci masina la o spalatorie auto, fie poti alege sa o cureti personal acasa.

In cazul in care alegi sa iti cureti personal interiorul masinii trebuie sa stii ca ai nevoie de ceva timp pentru a scoate masina luna si bec, insa cu siguranta merita efortul pentru ca vei avea o masina curata.

0 Shares
You May Also Like