Cum iti poti face o casa smart?

Cum iti poti face o casa smart?

0 Shares
0
0
0

Cum iti poti face o casa smart?Datorita produselor conectate la internet pe care le puteti instala in casa dvs., puteti efectua sarcini de la distanta,  cum ar fi pornirea incalzirii, aprinderea sau stingerea luminilor, mentinerea casei controlate in orice moment cu supraveghere sau ascultarea muzicii in mai multe camere cu difuzoare conectate.

Primul pas este sa intrii pe Salus si sa vezi cele mai bune produse.

 Cum sa-ti transformi casa intr-o casa inteligenta?

Automatizarea proceselor si functionalitatilor in tehnologiile de acasa este o tendinta care este aici pentru a ramane. Cunoasteti dispozitivele care va vor schimba viata.

Controleaza prajitorul de paine cu telefonul mobil, aprinde sau stinge luminile, coboara draperiile, porneste incalzirea, porneste cuptorul… Toate prin bluetooth sau internet, de oriunde. Tehnologia intra pe deplin in aparatele de uz casnic pentru a ne face viata mai usoara si pentru a satisface treburile casnice la nevoile noastre. Aruncati o privire in lumea casei inteligente,o tendinta care este aici

Pentru a automatiza unele procese sau sarcini casnice, trebuie doar sa includem unele dispozitive la functionarea zilnica a casei. Va spunem ce tehnologii puteti dobandi pentru a adauga inteligenta casei si pentru a trai mai bine.

Ce este automatizarea locuintei

Automatizarea casei este conjunctia cuvantului domus sau casa, in latina si robotica. Este un set de tehnici care vizeaza automatizarea unei case, care integreaza tehnologia in sistemele de securitate, gestionarea energiei, comunicatiile si problemele legate de bunastare si securitatea la domiciliu.

Functioneaza prin colectarea de informatii de la senzori sau intrari, procesarea si emiterea de comenzi catre unele actuatoare sau iesiri, in acest caz, aparatele sau aparatele pe care dorim sa le automatizam.

Automatizare a locuintelor a avansat foarte mult in ultima vreme, iar astazi avem o oferta interesanta de solutii si produse pentru case si birouri. Din ce in ce mai multe dispozitive si aplicatii ofera functionalitati multiple pentru mai putini bani decat in trecut. In plus, datorita evolutiei tehnologice, ele sunt mai usor de utilizat si instalat.

 Sfaturi : automatizare acasa

Inchirierea tehnologiei sa se ocupe de anumite sarcini ne poate ajuta sa economisim energie si timp, beneficiind, in acelasi timp, de o mai mare siguranta si confort. Cheia este sa incepem sa luam in considerare factorul “inteligent” in tehnologiile pe care le adaugam casei. Adica se pot conecta la internet sau pot interactiona cu alte dispozitive prin bluetooth.

Sfaturi pentru a avea o casa inteligenta

Inainte de a incepe sa cumparati artefacte, este important sa luati in considerare problemele legate de compatibilitati si probleme de conectare. Cateva sfaturi:

  • Planificare si pe termen lung: daca suntem pe cale sa construim sau sa remodelam, putem include in buget domotizarea casei. Desi creste costul constructiei, aceasta investitie initiala este amortizata in mai putin de 10 ani si permite economii de energie cu 20 la suta. In plus, adauga valoare proprietatii in cazul vanzarii.
  • Adaptare progresiva:procesul se poate face intr-o maniera esalonata. De exemplu, aveti posibilitatea sa incepeti cu hubul sau controlul central si cu un set de adaptoare, apoi sa mergeti mai departe. Partea buna este ca majoritatea sistemelor sunt concepute pentru a adauga module progresiv: puteti incepe cu luminile si jaluzelele si apoi puteti achizitiona aparatele compatibile unul cate unul.

 

 

0 Shares
You May Also Like