Ce aplicatii poti lua in calcul pentru teleofonul tau?

Ce aplicatii poti lua in calcul pentru teleofonul tau?

0 Shares
0
0
0

Ce aplicatii poti lua in calcul pentru teleofonul tau?Apple App Store si Google Play pe Android sunt pline de aplicatii creative care pot oferi fotografiilor existente un aspect complet nou, totul fara a parasi canapeaua.

Iata alegerea noastra dintre cele mai bune aplicatii gratuite si platite de editare a fotografiilor. Cumpara si o husa Xiaomi pentru telefonul tau!

Photo Editor Pro a Inshot

Aplicatia Photo Editor Pro a Inshot ofera o multitudine de posibilitati de editare a fotografiilor. Ofera setarile necesare pentru retusarea fotografiilor. Acesta combina un instrument de retusare, functii de colaj cu peste 100 de machete si fundaluri, multe filtre, fonturi artistice, setari foto precum luminozitate, contrast, temperatura, saturatie, rotatii ale culorilor. ‘Imagini, estompari, umbre etc.

PicsArt

PicsArt se indeparteaza de subiectul editarii fotografiei in sine si, in schimb, se indreapta catre aspectul, colajele si efectele care pot inviora fotografia inainte de a fi partajata pe social media. Aceasta aplicatie gratuita este usor de utilizat si va permite sa testati multe efecte, autocolante, filtre sau cadre. Este, de asemenea, la indemana pentru montaje foto rapide, daca doriti sa adaugati un emoji sau alt element la imagine.

Prisma

Cu Prisma poti transforma fiecare dintre fotografiile tale intr-o opera de arta inspirata din tablouri ale celor mai mari maestri. Aplicatia ofera peste 300 de filtre bazate pe tablouri de Munch, Picasso, Hokusai sau Mondrian. Aplicatia gestioneaza automat procesarea imaginilor si cu un singur click fotografiile tale devin de nerecunoscut si aproape demne de a fi expuse intr-o galerie din Luvru.

VSCO

La randul sau, VSCO este o aplicatie de retusare vintage de mare succes. Va permite sa aplicati mai multe filtre inspirate de vechile camere profesionale, dar si sa adaugati efecte imaginii pentru a da un aspect retro fotografiilor tale. VSCO este un instrument curat si eficient care permite redarea de calitate.

De asemenea, puteti partaja imaginile in cadrul aplicatiei cu o comunitate de fotografi. Efect retro garantat. De asemenea, puteti gasi sfaturile noastre pentru a optimiza formatul imaginilor voastre. pe Instagram si pentru a evita compresia prea brutala a retelei sociale.

Snapseed

Detinut de Google, Snapseed ofera o gama larga de instrumente de expunere si culoare pentru modificarea fotografiilor, precum si o multime de optiuni de filtrare, variind de la stiluri vintage pana la aspectul HDR modern. Aplicatia este complet gratuita.

Adobe Photoshop Express

Photoshop Express are multe dintre caracteristicile Lightroom, inclusiv ajustari de expunere, contrast si modificare a culorilor, dar exclude unele instrumente profesionale si sincronizarea cloud. Mai presus de toate, este gratuit.

Este o aplicatie excelenta de editare a imaginilor, care incorporeaza, de asemenea, filtre si texte, precum si instrumente pentru a face colaje din fotografiile tale.

Bazaart

Instrumentele de editare si colaj ale Bazaart va permit sa combinati fotografii, text, grafica si sa le suprapuneti pentru a crea o lucrare originala. Exista instrumente care va permit sa stergeti instantaneu fundalul unui portret (uimitor de eficient) pentru a inlocui un fundal nou sau a suprapune mai multe efecte.

Aplicatia ofera, de asemenea, o mare varietate de sabloane pentru a crea colaje frumoase pentru povestile Instagram.

Photofox

La fel ca Bazaart, Photofox are instrumente puternice pentru a inlocui fundalurile sau pentru a aplica efecte minunate. Ne place in special efectul dispersiei, care da impresia ca subiectul izbucneste in particule. Ca si in Bazaart, posibilitatile de combinatii sunt nelimitate.

0 Shares
You May Also Like