Top aplicatii pentru telefon faimoase

Top aplicatii pentru telefon faimoase

0 Shares
0
0
0

Iti prezentam unele dintre cele mai faimoase aplicatii pentru telefon. Tine cont de faptul ca atunci cand acest dispozitiv este folosit intens, exista riscul de a-l scapa. Daca ii spargi ecranul intra pe inclocuire display iPhone 11.

  • Strava

O alta aplicatie este foarte faimoasa (inclusiv a celor care doresc sa localizeze baze militare secrete): Strava. De asemenea, ofera o serie de functii gratuite pentru alergatori, pasionati de drumetii sau chiar pentru biciclisti si inotatori, inclusiv pauza automata.

Unul dintre punctele sale forte este prezenta provocarilor care va vor determina sa va imbracati mai des cu antrenorii pentru a merge la alergat. Unele provocari pot fi chiar benefice pentru voi intr-un alt mod, deoarece va permit sa obtineti rate preferentiale la evenimente, de exemplu.

Prin urmare, aspectul comunitatii este mult mai dezvoltat pe Strava si te impinge sa te depasesti pentru a fi mai bun decat prietenii tai (sau alti participanti). Unele rute deja completate de alti utilizatori sunt de asemenea disponibile, chiar daca numarul lor nu este foarte mare.

Desigur, puteti merge chiar mai departe cu sfaturi de specialitate (nutritie, echipament ) dar si planuri de antrenament Premium (cu abonament lunar) pentru a va imbunatati performanta mai repede.

  • Premiere Rush

Premiere Rush este aplicatia de editare video oferita de Adobe, specialistul in software de editare. Acest serviciu este extrem de cuprinzator si ofera o varietate de instrumente pentru creatiile voastre pentru care puteti gestiona mai multe piese video si audio.

Obisnuitii isi vor gasi usor modul de lucru si isi pot sincroniza proiectele cu versiunea desktop Adobe Premiere. Retineti, totusi, ca Premiere Rush este inca la indemana incepatorilor, care vor avea nevoie doar de putin timp de adaptare pentru a stapani interfata si tehnicile aplicatiei.

Pentru a profita de puterea maxima a Adobe Premiere Rush, va trebui sa accesati versiunea cu plata a serviciului. In plus, aplicatia face parte din suita Creative Cloud.

  • Power Director

Daca sunteti in cautarea unei aplicatii de editare puternice si complete, Power Director este una dintre referinte. Aplicatia va permite in mod evident sa aplicati efecte si tranzitii la videoclipuri, dar si sa gestionati mai multe piste audio sau videoclipuri incetinite.

Power Director permite in special exportul videoclipurilor vostru pana la 4K la 60 FPS, ceea ce va permite sa obtineti o redare de inalta calitate. Pe Android, creatorii Power Director ofera, de asemenea, ActionDirector, un editor care este mai larg publicului – si, prin urmare, mai accesibil pentru incepatori – dar ofera si multe functii. Cu toate acestea, va trebui sa puneti mana in portofel de fiecare data pentru a debloca aceste aplicatii la potentialul lor maxim si fara interdictii.

  • KineMaster

Pentru utilizare avansata sau chiar profesionala in anumite ocazii, aplicatia KineMaster este o solutie excelenta. Veti naviga foarte precis in continutul vostru. pentru a aplica tot felul de efecte sonore vizuale sau chiar tranzitii 3D. De asemenea, este posibil sa creati videoclipuri 4K la 30 de cadre pe secunda.

  • Quik

Quik este editorul video conceput de GoPro care are, evident, un anumit know-how in domeniu datorita faimoaselor sale camere. Aceasta este una dintre cele mai usoare aplicatii de utilizat si chiar si cei mai novici il vor putea folosi pentru a edita clipuri, pentru a adauga muzica, texte si efecte. Aplicatia nu este plina de functii, dar interesul sau principal se afla in alta parte: Quik este o aplicatie complet gratuita.

 

0 Shares
You May Also Like