De ce nu raspunde ecranul iPhone XS/XS Max si XR?

De ce nu raspunde ecranul iPhone XS/XS Max si XR?

0 Shares
0
0
0

De ce nu raspunde ecranul iPhone XS/XS Max si XR?
Daca ati cumparat oricare dintre modelele de iPhone recent lansate, cel mai rau lucru pe care il puteti experimenta este acelea de a scapa telefonul pe jos, iar datorita acestui fapt sa trebuiasca sa il duceti in service pentru o inlocuire display iPhone, iar costurile sa le suporte buzunarul dvs.

O alta eventuala situatie neplacuta este aceea in care ecranul iPhone care nu raspunde. Acest lucru s-a intamplat si a surprins in mod neplacut cativa utilizatori pentru ca ecranele tactile de pe iPhone-urile lor au incetat sa functioneze. Daca aveti o problema similara, exista unele corectii posibile pe care le puteti aplica pentru ca ecranul tactil sa raspunda cerintelor.

Pot exista diverse motive pentru care ecranul tactil iPhone nu functioneaza. Poate ca ecranul are un defect din fabrica sau poate ca a adunat prea mult praf pe el. Prin urmare, in ghidul urmator, va oferim mai multe solutii posibile pe care le puteti aplica si pentru a vedea daca acestea va ajuta sa remediati ecranul iPhone care nu raspunde la problema dvs.

  1. Scoateti orice cutie sau protector de ecran de pe dispozitiv.

Exista numeroase carcase si protectii de ecran disponibile pe piata care pretind ca protejeaza ecranul tactil al iPhone-ului. Cu toate acestea, multe dintre acestea nu functioneaza dupa cum li se face reclama si sfarsesc cauzand probleme pe dispozitivul iPhone. Daca ati instalat vreun accesoriu protector pe iPhone, este timpul sa scapati de el si sa vedeti daca rezolva problema dvs.

  1. Curatati ecranul cu o carpa moale, usor umeda si fara scame

Poate ca ecranul iPhone-ului nu a fost curatat de multa vreme. In acest caz, obtineti o carpa curata si folositi-o pentru a sterge ecranul dispozitivului. Continuati sa faceti asta pana cand ecranul este complet curat.

  1. Incarcati-va iPhone-ul folosind incarcatorul si cablul original.

Daca nu utilizati incarcatorul original al iPhone-ului dvs., de asemenea, acest lucru poate cauza probleme. Prin urmare, este intotdeauna recomandat sa utilizati incarcatoaruk si cablul de incarcare original si certificat pentru a incerca dispozitivul iPhone.

Partea 2. Verificati problemele software si remediati ecranul tactil iPhone care nu raspunde

Daca exista o problema cu software-ul iPhone-ului dvs., urmatoarele solutii va vor ajuta, deoarece trateaza diverse tipuri de probleme de pe dispozitiv.

Solutie 1. Reporinire fortata iPhone XS / XS Mas / XR

Daca repornirea normala a iPhone-ului dvs. nu rezolva problema pentru dvs., puteti incerca sa reporniti dispozitivul, solutie care ar trebui sa va ajute sa scapati de problema cu care va confruntati pe iPhone.

  • Apasati volumul sus si eliberati-l rapid.
  • Apasati Volume Down si eliberati-l rapid.
  • Apasati si mentineti apasat butonul de pornire pana cand este afisat logo-ul Apple pe ecran.

Solutie 2. Dezinstalati aplicatia defectuoasa

Daca descoperiti ca ecranul tactil al iPhone-ului dvs. nu mai raspunde decat intr-o anumita aplicatie de pe dispozitiv, este posibil ca aplicatia sa aiba o problema si ar trebui sa scapati de ea cat mai curand posibil. Exista multe aplicatii defecte acolo si daca aveti una nefericita, cea mai buna solutie este sa o dezinstalati de pe iPhone.

Atingeti lung pe aplicatie si atingeti semnul X pentru a scapa de aplicatie.

Solutie 3. Resetati toate setarile

Uneori, ecranul tactil al iPhone-ului dvs. care nu raspunde poate fi rezultatul unei optiuni de configurare neconfigurate. In acest caz, puteti reseta toate setarile la valorile implicite ale acestora si asta ar trebui sa rezolve problema pentru dvs. Lansati aplicatia Setari pe iPhone si atingeti General urmata de Resetare. Apasati pe Resetati toate setarile si setarile dvs. vor fi resetate.

Solutie 4. Actualizare la cel mai recent iOS

O versiune invechita a iOS ar putea fi vinovatul problemei dvs. si actualizarea acesteia la cea mai recenta versiune va rezolva problema. Deschideti aplicatia Setari si atingeti General urmata de Actualizare software.

Apasati pe Descarcare si Instalare pentru a instala actualizarile iOS disponibile pe iPhone.Ei bine, in cazul in care incercati toate aceste solutii, insa fara succes, atunci cel mai probabil va fi necesar sa va trimiteti dispozitivul intr-un service gsm, acolo unde specialistii vor descoperi problema, vor depista cauza care a dus la aparitia problemei, si va vor repara telefonul.

0 Shares
You May Also Like