Probleme si solutii comune pentru Samsung J5

Probleme si solutii comune pentru Samsung J5

0 Shares
0
0
0

Probleme si solutii comune pentru Samsung J5Dintre persoanele care intentioneaza sa isi cumpere un smartphone, majoritatea opteaza pentru telefoane Android. Aproape toate brandurile de pe piata (mai putin Apple din brandurile renumite) folosesc acest sistem de operare.

Dintre toti producatorii de telefoane Android, Samsung este fara doar si poate, cel mai important nume. Acest brand le ofera oamenilor posibilitatea de a-si alege atat telefoane scumpe si telefoane cu preturi medii, cat si telefoane la preturi reduse, pregum Galaxy J5.

Samsung Galaxy J5 a aparut de ceva timp pe piata, iar utilizatorii care au decis sa isi echipeze telefoanele cu o folie de protectie pentru display J5 2017; si cei care si-au pastrat telefoanele in huse, de obicei nu au avut probleme.

Cei care au neglijat protejarea telefoanelor, au ajuns sa se confrunte cu probleme precum spargerea display-ului, astfel ca si-au trimis telefoanele in service pentru o inlocuire display Samsung J5 2017.

Referitor la probleme, utilizatorii s-au confruntat si cu alte probleme legate de functionarea Samsung J5, iar in continuare puteti afla despre ce este vorba.

Ecranul Samsung Galaxy J5 nu afiseaza nimic

Unii utilizatori au constatat faptul ca pe ecranul J5 nu e ste nimic afisat, desi telefonul vibreaza la incarcare. Altii au constatat ca pot auzi notificarile, telefoanele le vibreaza, dar nu apare nimic afisat pe ecran, chiar daca au avut grija exemplar de telefoane.

Solutie: Ceea ce este necesar sa faceti in cazul in care va confruntati cu o astfel de situatie, este sa verificati daca ecranul functioneaza atunci cand porniti telefonul in modul de recuperare.

Daca o face, atunci ar trebui sa luati in considerare sa faceti o resetare din fabrica in acest mod. Retineti ca resetarea va va sterge datele telefonului. In cazul in care afisajul nu functioneaza nici macar in modul de recuperare, este posibil sa fie deja defect. Va trebui apoi sa duceti telefonul la un  service si sa asteptati sa vedeti ce spun specialistii. Este posibil sa aveti nevoie de un nou display Samsung J5 2017.

Telefonul nu receptioneaza semnal

Exista utlizatori care de-asemenea, se plang de faptul ca telefoanele lor Samsung Galaxy J5 2017 nu receptioneaza semnal, chiar daca se afla intr-o zona in care in mod normal trebuie sa aiba semnal.

Solutie: Ceea ce trebuie sa faceti mai intai in acest caz este sa scoateti cartela SIM din telefon, apoi sa o introduceti intr-un alt dispozitiv. Incercati sa verificati daca acest alt dispozitiv primeste vreun serviciu. Daca nu este atunci, cartela SIM pe care o utilizati ar putea fi defecta, caz in care trebuie doar sa obtineti o cartela SIM de inlocuire.

In cazul in care cartela SIM functioneaza intr-un alt dispozitiv, atunci reintroduceti SIM-ul inapoi in telefon (cel mai bine este sa faceti acest lucru atunci cand telefonul este oprit). Asigurati-va ca modul avion este dezactivat, apoi verificati daca puteti suna sau trimite acum un mesaj scris.

Un ultim pas de depanare pe care ar trebui sa-l luati in considerare daca problema persista este o resetare din fabrica. Asigurati-va ca faceti backup datelor de pe telefon inainte de a face resetarea. Daca etapele de mai sus nu reusesc sa remedieze problema, trebuie sa duceti telefonul la service si sa asteptati ca specialistii sa il verifice.

Samsung Galaxy J5 reporneste singur

Si aceasta este o situatie cunoscuta de catre utilizatorii de Samsung Galaxy J5. In unele cazuri, acesta reporneste singur chiar si atunci cand se afla in modul Safe.

Solutie: Deoarece telefonul inca se reseteaza chiar si in modul Safe, cel mai bun lucru pe care il puteti face chiar acum este sa eliminati cardul microSD (daca telefonul dvs. are unul instalat), apoi porniti telefonul in modul de recuperare. De aici va trebui sa faceti o resetare din fabrica.

Retineti ca resetarea va va sterge datele telefonului. Dupa terminarea resetarii, nu instalati nimic in telefon. Incercati sa verificati daca problema apare inca. Daca o face, atunci va trebui sa duceti telefonul la un service, pentru ca expertii in reparatii smartphone sa descopere cauza problemei, si sa remedieze problema.

0 Shares
You May Also Like