Care sunt cele mai des intalnite probleme pentru iPhone X?

Care sunt cele mai des intalnite probleme pentru iPhone X?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai des intalnite probleme pentru iPhone X?
Foarte multe persoane care au intentia de a-si inlocui vechile smartphone-uri, se gandesc sa isi aleaga un model iPhone X, in conditiile in care aceste dispozitive sunt cele mai performante de pe piata in clipa de fata.

Precizam faptul ca aceste dispozitive in ciuda marilor performante, si in ciuda marilor preturi pe care le au, pot intampina diferite probleme de functionare, iar mai multe detalii veti descoperi in urmatoarele randuri ale acestui artico.

  1. Spargerea ecranului

Aceasta este fara doar si poate o problema care li se datoreaza utilizatorilor. In cazul in care acestia si-ar proteja dispozitivele cu o folie de protectie pentru display iPhone x, cu siguranta ar preveni spargerea ecranului. In plus, pastrarea dispozitivului intr-o husa flip cover ar fi o decizie inspirata.

Cei care nu tin cont de acest aspect, mai devreme sau mai tarziu vor ajunge in service cu telefonul, pentru ca ecranul se va sparge in urma unei cazaturi sau in urma unei lovituri puternice. Exista insa si alte probleme cu care se pot confrunta utilizatorii de iPhone X, chiar daca acestia au mare grija de dispozitive, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

  1. Linie verde pe ecran

Apple Insider raporteaza un numar mic de utilizatori iPhone X care vad o linie verde persistenta in partea stanga sau dreapta a ecranului. Oamenii care au experimentat problema spun ca linia nu apare atunci cand porniti pentru prima data telefonul, ci dupa ce il utilizati. Samsung, producatorul ecranului iPhone X, a avut o problema similara cu Samsung Galaxy S7 , ceea ce a determinat oamenii sa creada ca aceasta poate fi o problema hardware.

  1. Difuzoare crapate la volum mare

Problema pare sa fie limitata la un numar mic de telefoane si continua dupa inlocuirea unitatii. O problema similara pe iPhone 8 a fost atribuita unei probleme de software si a fost lansat un patch pentru a rezolva problema. Nu este clar daca problema iPhone X este o problema software sau hardware in acest moment, insa Apple se ocupa in prezent de aceasta.

Posibile rezolvari:

  • Nu folositi difuzorul la un volum mare.
  • Utilizati EarPod – urile incluse in kitul iPhone sau alta casca externa.
  • Aruncati o privire in Setari> General> Actualizare software, deoarece Apple a facut modificari care ar trebui sa rezolve aceasta problema, desi unii proprietari sugereaza ca tot ceea ce Apple a facut este sa reduca volumul maxim.
  1. Ecranul tactil nu raspunde

In acest caz, mai intai de toate este indicat sa va asigurati de faptul ca ecranul tactil al telefonului este curat. Daca ecranul este curat, cu siguranta este indicat sa efectuati un restart fortat al telefonului, dupa care in cazul in care problema persista, ideal ar fi sa duceti telefonul la reparat. Daca acesta se afla in perioada de garantie, puteti duce telefonul in magazinul de unde l-ati cumparat, pentru a fi reparat pe baza certificatului de garantie. In caz contrar, puteti cauta un service gsm oarecare pentru a va repara telefonul.

0 Shares
You May Also Like