Cum ne face tehnologia viata mai usoara?

0 Shares
0
0
0

Cum ne face tehnologia viata mai usoara?Tehnologia dezvoltata in diverse domenii ne poate face viata mai usoara in viitor. Ea va evolua, cu siguranta, mult mai mult decat este in prezent, si va fi mai usor de utilizat decat acum.

Pe langa evolutie, ea va inregistra si o simplificare si aplicabilitate la tot mai multe aspecte ale vietii noastre. Cei care cauta un laptop second hand i5 pot gasi acum un asemenea model in mediul online, alaturi de multe altele, toate la preturi mici.

Smartphone-urile, tabletele si calculatoarele devin tot mai indispensabile pentru noi, in viata de zi cu zi. Acestea isi gasesc utilitatea aproape in tot ceea ce facem. Multe inventii care se interconecteaza ne transforma locuintele in locuinte inteligente. E cazul si celei denumite Skybell 2.0. Aceasta e o sonerie cu interfon video conectata la locuinta ta prin Wi-Fi. In momentul in care cineva suna la usa, pe smartphone-ul tau va aparea o fereastra in care poti vedea cine este la usa.

Nu e nevoie sa fii acasa, caci poti primi imaginile direct prin internet, oriune te-ai afla in lume. Aceasta inventie e compatibila atat cu dispozitive cu sistem de operare Android, cat si cu unele care au sistem de operare iOS, creat de Apple.

Cei care inventeaza noi gadgeturi si dispozitive inteligente pentru oameni s-au gandit si la animalele de companie. Acestea au acum la dispozitie Petcube, un gadget extraordinar care te ajuta sa stai cu ochii pe animalele de companie de acasa chiar si cand esti plecat undeva.

Petcube include o camera video care transmite catre telefonul tau imagini la rezolutie HD cu animalele din casa, boxe pentru a putea scoate si sonor, dar si un laser incorporat, acesta avand scopul de a tine treaza atentia animalelelor tale de acasa, fara ca acestea sa isi faca de treaba prin alta parte a locuintei.

Acesta se conecteaza la internet prrin Wi-Fi si iti pune la dispozitie imagini din casa ta oricand vrei sa vezi ce mai fac animalele tale dragi de acasa.

Laptopurile au evoluat si ele foarte mult in ultimii ani, devenind tot mai performante, mai usoare, mai subtiri si mai dotate cu numeroase optiuni pe care le dorim de la ele. Toate componentele unui laptop au atins o performanta tot mai buna de-a lungul timpului. Cei care spun ca tabletele vor inlocui laptopurile nu au dreptate in totalitate, caci un dispozitiv nu poate prelua in intregime ceea ce face un altul, dintr-o categorie diferita.

Pe piata laptopurilor, ceea ce produc mai nou Dell, Lenovo si Apple promite sa schimbe radical acest concept. Laptopurile au nevoie sa fie redefinite si sa capete o alta functionalitate pentru a ramane toturi la un nivel ridicat si a putea concura de pe pozitii tari cu tabletele.

Acestea din urma castiga tot mai mult teren si au aparut pe piata de profil in numeroase modele si variante. Avem acum la dispozitie chiar si tablete cu tastarura, ecranul putand sa fie detasat de aceasta pentru ca orice utilizator sa foloseasca un astfel de produs asa cum vrea.

0 Shares
You May Also Like