Cum pot contribui specialistii in resurse umane la reusita business-ului tau?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa pui bazele unui business ai nevoie de oameni cu aceeasi viziune ca a ta. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care vrei sa iti regandesti strategia de business – personalul trebuie sa fie cel mai bun, ales pe spranceana daca pot spune asa. Totusi, managerului cata atentie ii oferi?

Indiferent de cat de mare sau mica e firma ta ai nevoie de cel putin un specialist in resurse umane. Unde il gasesti? Cel mai posibil la o firma de contabilitate in Bucuresti sau oricare alt oras. Recomandarea mea in acest sens este Contabuc – firma de contabilitate ce ofera si servicii de resurse umane.

Cum arata portretul specialistului perfect in resurse umane?

Contabuc are peste 20 de ani de experienta pe piata de profil din Romania, deci te poate ajuta cu personal specializat in resurse umane. Managerii in resurse umane de la Contabuc sunt un reper la capitolul gestionare strategica a resurselor umane, avand de asemenea abilitati extinse de management al resurselor umane.

Personalul responsabil de partea de resurse umane de la Contabuc detine abilitati manageriale de afaceri, finante, abilitati primare de gestionare a proiectelor si nu doar atat. Pentru mai multe detalii in acest sens ia legatura cu personalul Contabuc. Gasesti datele lor de contact direct pe contabuc.ro.

La ce sa fii atent/a atunci cand alegi un manager HR pentru firma ta?

Fie ca mergi pe o recomandare sau iei piata in piept de unul singur, exista o serie de lucruri pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand vrei sa angajezi un manager HR. Uite, eu cred ca trebuie sa fii foarte atent/a la inclinatiile sale spre intelegere si negocieri diplomatice, dar si la capacitatea sa de a analiza toate evenimentele obiectiv.

In plus de asta, managerul HR trebuie sa aiba si super abilitati de comunicare, atat verbale, cat si scrise. Pana la urma, joaca rolul unui reprezentant pentru firma ta, deci nu poti risca sa iti pateze intr-un fel sau altul imaginea. Atitudinea corecta si increderea puternica in sine sunt alte doua atuuri ale managerului HR perfect pentru firma ta.

Doar prin discutii directe cu personalul Contabuc poti afla si mai multe detalii cu privire la managementul resurselor umane. Ei te pot ajuta – colaborarea cu ei inseamna din start reusita business-ului tau.

Poti vizita personalul Contabuc direct la sediul firmei de pe C A Rosetti 17 – Cladirea Regus Business Center, sector 1, Bucuresti. Mai multe detalii la 0725 150 284 sau 0767 684 806 sau prin e-mail: office@contabuc.ro.

0 Shares
You May Also Like