Sfaturi si trucuri pentru Samsung Galaxy Note 8

Sfaturi si trucuri pentru Samsung Galaxy Note 8

0 Shares
0
0
0

Sfaturi si trucuri pentru Samsung Galaxy Note 8Pentru utilizatorii care isi doresc un smartphone de la Samsung care dispune de specificatii tehnice impresionante, dar care nu isi permit cele mai noi dispozitive din gama high end, modelul Galaxy Note 8 poate reprezenta una dintre cele mai bune solutii.

Acesta este un smartphone care dispune de unele specificatii tehnice cu adevarat impresionante, iar utilizatorii care cunosc unele sfaturi si trucuri de utilizare a telefonului, pot avea parte de o multime de experiente placute. Acest articol vine in intampinarea celor care detin un smartphone Samsung Galaxy Note 8, si le prezinta unele dintre cele mai interesante sfaturi si trucuri pe care ar fi indicat sa le cunoasca.

Asadar, pentru a nu mai pierde timpul, haideti asadar sa vedem care sunt cele mai interesante sfaturi si trucuri pe care le puteti incerca daca detineti un astfel de smartphone de la Samsung.

 1. Activati aplicatiile pe ecran complet

Daca utilizati deja dispozitivul, ati observat ca afisajul 18.5: 9 impiedica deschiderea unor aplicatii in modul ecran complet si acest lucru nu ofera satisfactie maxima, nu pentru un dispozitiv rafinat precum Nota 8. Vestea buna este ca desi este posibil ca unele aplicatii sa nu ruleze pe modul ecran complet, cele mai multe dintre cele care ruleaza pe afisajul obisnuit 16:9 pot fi remediate. Pentru a face acest lucru, urmati pasii de mai jos:

 • Mergeti la Setari.
 • Atingeti pe afisaj.
 • Atingeti aplicatiile pe ecran complet: aplicatiile instalate pe dispozitivul dvs. vor fi listate si puteti derula si activa ecranul complet pentru cele care nu sunt activate.
 1. Gestionati aplicatiile implicite pentru functiile dispozitivului

Cand aveti aplicatii diferite care pot indeplini aceleasi functii precum apelarea, navigarea, mesageria etc., puteti decide care dintre ele devine aplicatia implicita pentru astfel de functii. Pentru a face acest lucru:

 • Mergeti la Setari.
 • Atingeti aplicatii.
 • In meniul de aplicatii, atingeti aplicatiile implicite si puteti vedea ce a fost selectat ca aplicatii implicite pentru functii. Schimbati-le dupa cum doriti.

Alternativ, in „setarea de selectie a aplicatiei”, puteti opta pentru ca dispozitivul sa selecteze aplicatia implicita pentru dvs. sau sa va solicite sa selectati dintre optiuni atunci cand este necesar.

 1. Controlati permisiunea aplicatiei

Note 8 va permite sa gestionati ceea ce fiecare aplicatie poate accesa individual. Cu siguranta nu ati dori ca fiecare aplicatie de pe dispozitiv sa aiba acces la locatia dvs. si la alte informatii, astfel ca doriti sa le puteti controla permisiunea. Pentru a face acest lucru, pur si simplu navigati la aplicatii, selectati permisiunile aplicatiei si activati sau dezactivati dupa cum doriti.

 1. Gestionati tava de aplicatii

In mod implicit, toate aplicatiile dvs. sunt stocate in tava de aplicatii, care poate fi accesata glisand pe ecranul de pornire. Este foarte putin probabil sa fiti multumit de modul in care aplicatiile dvs. sunt aranjate pe tava pentru aplicatii, asa ca iata cateva sfaturi rapide despre cum sa gestionati tava pentru aplicatii.

Eliminati tava de aplicatii: Este posibil sa nu para cea mai buna optiune, dar daca preferati sa aveti toate aplicatiile pe ecranul de pornire, puteti elimina tava pentru aplicatii. Pentru a face acest lucru:

 • Apasati lung pe ecranul de pornire
 • Selectati setarea ecranului de pornire
 • In „Aspect ecran de pornire”, va fi necesar sa selectati „Numai ecranul de pornire”.

Schimbati grila tavii de aplicatii: Poate doriti sa faceti acest lucru daca trebuie sa aveti majoritatea pictogramelor sau folderelor intr-o singura pagina. Pentru a face acest lucru, pur si simplu accesati „Setarea ecranului de pornire”, selectati „grila ecranului aplicatiei” si treceti la 5X6. Acest lucru se va potrivi mai bine pe ecranul dispozitivului dvs.

Acestea sunt insa, doar cateva dintre cele mai interesante sfaturi si trucuri utile pe care le puteti pune in aplicare cand aveti un asemenea smartphone.

0 Shares
You May Also Like