Cum se alege un smartwatch potrivit

Cum se alege un smartwatch potrivit?

0 Shares
0
0
0

Cum se alege un smartwatch potrivit
Ceasurile inteligente au avut parte de o evolutie uimitoare de la aparitia lor pe piata si pana in prezent. Initial aveau putine caracteristici de baza, cum ar fi contorul de pasi, contorul de calorii, etc. Odata cu progresul in tehnologie si concurenta crescanda, mai multe marci au inceput sa lanseze ceasuri inteligente cu noi caracteristici si aspect interesant.

Drept urmare, ceasurile inteligente de astazi sunt capabile sa indeplineasca diverse sarcini, cum ar fi efectuarea de plati si chiar efectuarea unui ECG, indiferent ca discutam despre un smartwatch Samsung, Apple Watch, samrtwatch Amazfit, si nu numai.

Aceste ceasuri inteligente pot functiona independent cu conectivitatea celulara si pot fi folosite si pentru captarea de imagini. Aceste gadgeturi sunt deosebit de utile, si cu siguranta trebuie sa cunoasteti cateva detalii asupra carora este recomandat sa aruncati o privire pentru a alege cea mai buna solutie.

Compatibilitatea cu sistemul de operare al smartphone-ului

Fara doar si poate, acesta trebuie sa fie puntul de plecare. Daca de exemplu detineti un smartphone Android, un smartwatch Samsung sau un alt astfel de gandget care este compatibil cu sistemul de operare Android vi se potriveste.

Este foarte posibil ca un Apple Watch sa nu faca fata cerintelor, asa cum nici dispozitivele compatibile doar cu sistemul de operare Android, nu vor fi ideale pentru dispozitivele iPhone.

Vestea buna este insa aceea ca exista asemenea ceasuri inteligente care sunt compatibile si cu ambele sisteme de operare (iOS si Android), dar si cu Windows. Acestea ar fi cele mai potrivite, pentru ca indiferent de ce smartphone ati folosi, ceasul inteligent ar putea fi utilizat.

Design usor si confortabil

Ceasurile inteligente sunt menite sa fie purtate toata ziua si daca il utilizati pentru monitorizarea somnului, atunci trebuie purtat si in timpul somnului. Deci, designul usor si confortabil sunt foarte esentiale pentru a indeplini scopul.

Cu toate acestea, multi oameni il poarta ca o declaratie de stil care are caracteristici inteligente daca este utilizat in scopuri de fitness, iar atunci un design usor cu materiale confortabile este o necesitate.

Conectivitate Bluetooth

Conectivitatea Bluetooth este o necesitate pentru fiecare ceas inteligent, deoarece permite utilizatorilor sa-si sincronizeze dispozitivele portabile cu un smartphone si aproape toate ceasurile inteligente au aceasta functie. Deci, daca ceasul care va place nu are bluetooth, atunci pur si simplu nu il cumparati!

Odata ce ceasul inteligent sincronizat ofera functionalitati complete, cum ar fi alertele de notificare, apelurile primite si mesajele, controlul muzicii, telecomanda camerei etc. Toate ceasurile inteligente se bazeaza pe conexiunea Bluetooth pentru majoritatea caracteristicilor lor, spre deosebire de ceasurile inteligente independente care sunt capabile in sine de sarcini precum afisarea datei si a orei, sau cronometru.

GPS / Navigare

GPS-ul si navigatia sunt caracteristici foarte importante intr-un smartwatch. Este util in urmarirea distantei in timp ce mergeti pe jos sau alergati sau pentru a planifica traseul in timp ce faceti drumetii. In foarte putine ceasuri inteligente, veti obtine senzorul GPS incorporat, majoritatea ceasurilor inteligente folosesc GPS-ul smartphone-urilor in scopul urmaririi.

Cu toate acestea, ceasul dvs. trebuie sa aiba functii de navigare. Navigarea este foarte utila atunci cand va aflati intr-un oras sau un loc necunoscut, deoarece nu trebuie sa va uitati la telefon pentru indicatii. Unele ceasuri inteligente au de asemenea, vibratii diferite pentru a spune daca trebuie sa faceti stanga sau dreapta in timp ce navigati.

Durata lunga de viata a bateriei

Durata lunga de viata a bateriei este una dintre marile preocupari pentru utilizatorii de smartphone-uri. Smartwatch-urile sunt concepute pentru a completa smartphone-urile, dar multor persoane nu le place sa le incarce din nou si din nou ca smartphone-urile, astfel ca se uita spre ceasuri inteligente care au o baterie cat mai mare, care poate rezista mai multe zile incarcata.

0 Shares
You May Also Like