Cum se remediaza problemele comune iPhone 7

Cum se remediaza problemele comune iPhone 7

0 Shares
0
0
0

Cum se remediaza problemele comune iPhone 7iPhone 7 este inca un dispozitiv foarte apreciat de catre fanii Apple, in ciuda faptului ca a fost lansat deja de ceva timp (in toamna anului 2016), iar de atunci au aparut dispozitive iPhone mai noi si mai performante.

Multi utilizatori inca se simt fascinati de aceste dispozitive, si de felul in care acestea le satisfac cerintele, si nu ar renunta pentru moment la ele. In schimb, unii utilizatori sunt tristi pentru ca deja intampina diferite probleme, si nu ne referim aici la nevoia de inlocuire ecran iPhone 7 cauzata de neglijenta utilizatorilor.

Discutam despre probleme comune ale acestor dispozitive, probleme care au dezamagit unii utilizatori. Veti vedea in continuare care sunt cateva dintre acestea, si veti afla cum pot fi remediate acasa, fara a mai duce telefoanele iPhone 7 intr-un service gsm.

Supraincalzirea dispozitivelor iPhone 7

IPhone-ul dvs. se poate supraincalzi din cauza mai multor factori, de la suprautilizare pana la a fi lasat intr-un loc unde poate fi incalzit de soarele fierbinte. De asemenea, se poate incalzi din cauza unei probleme cu software-ul iPhone-ului sau din cauza uneia dintre aplicatiile pe care o utilizati.

Credeti sau nu, carcasa dvs. iPhone poate fi si ea de vina. In acete conditii, scoateti carcasa dispozitivului timp de cateva zile, pentru a vedea daca dispozitivul se mai incalzeste.

Un alt sfat util pentru remedierea supraincalzirii, este sa verificati daca aplicatiile iPhone nu se blocheaza in fundal. Aplicatiile care se blocheaza pot provoca supraincalzirea iPhone-ului. Accesati Setari > Confidentialitate > Analitic> Date analitice pentru a vedea ce aplicatii se blocheaza cel mai des.

Verificati daca exista aplicatii care consuma bateria iPhone 7. Puteti gasi o lista a acestor aplicatii in Setariile telefonului, cand aruncati o privire la Baterie. Daca exista o aplicatie care consuma multa energie de pe iPhone, o veti vedea. Stergeti-o din lista de aplicatii si gasiti o alternativa.

Verificati conexiunea la retea. IPhone-ul dvs. cauta un semnal? Acest lucru poate provoca supraincalzirea. Incercati sa porniti telefonul in modul avion sau sa opriti Wi-Fi pentru a vedea daca caldura este redusa.

Dezactivati actualizarea aplicatiilr care ruleaza in fundal. Cand toate aplicatiile dvs. continua sa se reimprospateze in acelasi timp, CPU-ul iPhone 7 poate intra in overdrive.

Asigurati-va ca utilizati un incarcator de telefon certificat Apple. Daca nu aveti un astfel de accesoriu, este probabil ca incarcatorul sa poata fi defect, provocand supraincalzirea iPhone-ului.

Camera foto a dispozitivului iPhone 7 nu functioneaza

O camera iPhone care refuza sa functioneze corect poate fi afectata de obstructii fizice sau probleme software in cadrul aplicatiei Camera.

Indepartati carcasa si orice accesoriu. O carcasa poate bloca camera foto sau poate provoca imagini neclare. Important de precizat este faptul ca atat iPhone 7, cat si iPhone 7 Plus ofera stabilizarea imaginii.

Carcasele metalice sau accesoriile obiectivului pot interfera cu aceasta caracteristica. Dupa eliminarea carcaselor si accesoriilor, testati camera pentru a vedea daca problema este rezolvata.

Curatati obiectivul camerei. Fotografiile neclare sunt adesea rezultatul obiectivelor murdare. Folositi o carpa din microfibra pentru a indeparta praful de pe obiectiv.

Verificati blitul. Daca incercati sa utilizati blitul si acesta nu va functiona, atingeti pictograma specifica blitului “fulgerul”, si asigurati-va ca blitul este setat sa fie activat.

Inchideti aplicatia Camera si redeschideti-o. Acestea ar putea fi lucrul cel mai simplu, dar cel mai util pentru remedierea problemelor camerei.

iPhone 7 nu se incarca

Aceasta este o alta problema comuna pentru iPhone 7. Cel mai probabil problema este cauzata de un incarcator defect. Este important sa va asigurati ca verificati integritatea acestuia. Daca incarcatorul nu este deteriorat, vedeti daca poate incarca un alt telefon. Daca da, incarcatorul nu este defect.

Folositi alt incarcator pentru a incarca iPhone 7. Daca incarcarea nu are loc, inseamna ca telefonul are o problema si trebuie dus in service. Cel mai probabil, portul de incarcare este defect si trebuie inlocuit.

0 Shares
You May Also Like