De ce este mai indicat sa locuiesti la casa decat la bloc?

De ce este mai indicat sa locuiesti la casa decat la bloc?

0 Shares
0
0
0

De ce este mai indicat sa locuiesti la casa decat la bloc?In momentul in care vrei sa iti cumperi o locuinta, cu siguranta trebuie sa stai putin si sa te gandesti daca vrei sa locuiesti la casa, sau daca vrei sa locuiesti la bloc.

Cu siguranta trebuie sa tii cont de faptul ca si locuitul la casa, la fel ca si locuitul la bloc poate avea o multime de avantaje, dar si cateva dezavantaje foarte importante.

In primul rand, atunci cand locuiesti la casa te poti bucura de mai multa intimitate decat atunci cand locuiesti la bloc.

Atunci cand locuiesti la bloc, daca vorbesti mai tare risti sa auda si vecinii ce vorbesti, sau poti sa auzi discutiile vecinilor, sau poti sa fii deranjat noaptea tarziu de faptul ca acestia asculta muzica.

Un alt detaliu pe care trebuie sa il ai in vedere este acela ca atunci cand locuiesti la casa poti avea mai mult spatiu la dispozitie. Plus de asta, la casa mai poti avea una sau mai multe anexe, pe cand la bloc in afara de balcon nu ai nici un alt spatiu liber la dispozitie.

Atunci cand locuiesti la casa poti avea curtea ta in care poti sa iti inviti prietenii la gratar in orice zi din saptamana, fara a deranja pe cineva. Atunci cand locuiesti insa la bloc, acesta ramane doar un vis frumos pentru tine.

Apoi, trebuie sa te gandesti si la faptul ca atunci cand locuiesti la bloc mai mult ca sigur trebuie sa iti lasi masina in parcarea din fata blocului, iar riscul de a te trezi intr-o buna zi cu masina zgariata este unul destul de mare.

In schimb, atunci cand locuiesti la casa, fie iti lasi masina in curte, fie ai un garaj pentru masina ta, asa ca nu trebuie sa iti faci griji din acest punct de vedere.

Ei bine, daca toate aceste argumente sunt suficiente pentru tine, atunci cu siguranta trebuie sa te gandesti cat mai rapid sa iti cumperi o casa.

Poti alege sa iti cumperi o casuta mica si simpla, o casa in care tu si familia ta sa aveti un trai decent, un trai linistit si fara griji, sau poti alege sa optezi pentru una din multimea de case cu arhitectura moderna care se gasesc in orasul in care locuiesc.

In cazul in care iti vei alege o casa cu arhitectura moderna, va trebui sa scoti ceva mai multi bani din buzunar, insa te vei alege in cele din urma cu o casa pur si simplu speciala din toate punctele de vedere.

O casa cu arhitectura moderna arata impecabil atat la interior cat si la exterior, asa ca alegerea ta oricare va fi, va fi una inspirata.

Asadar, atunci cand vrei sa iti cumperi o noua locuinta, cu siguranta indicat ar fi sa iti indrepti atentia catre o casa, iar daca buzunarul iti permite, ar fi indicat sa alegi o casa cu arhitectura moderna, iar in acest fel te vei putea bucura pentru ca ti-ai cumparat o locuinta de vis.

0 Shares
You May Also Like