Care sunt cele mai cautate firme de asigurari auto?

Care sunt cele mai cautate firme de asigurari auto?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai cautate firme de asigurari auto?
Politele de asigurare rca sunt obligatorii, asa ca toti cei care detin un autoturism trebuie sa aiba o asemenea polita de asigurare valabila pentru a putea circula cu autoturismul.

In caz contrar, cei care nu detin o polita de asigurare rca, sau cei care detin o polita de asigurare rca expirata, in cazul in care vor fi depistati de catre politisti in trafic vor fi amendati, li se va retine certificatul de inmatriculare al masinii si li se vor retine si placutele de inmatriculare ale masinii.

Ei bine, tinand cont de toate aceste aspecte, fiecare persoana fizica sau juridica va cauta pentru masina sau pentru masinile sale o solutie foarte avantajoasa de incheiere a politei de asigurare rca.

Exista persoane care au ramas fidele unei firme de asigurari, asa ca acestea aleg sa incheie mereu polita de asigurare la firma respectiva, indiferent de pretul pe care il are polita de asigurare respectiva.

Exista insa si persoane care detin un autoturism si cauta cel mai ietin rca, asa ca trec pragul unui brocker de asigurari, care le va pune la dispozitie o oferta cu preturile fiecarei firme de asigurari de pe piata.

Mai mult decat atat, brockerii de asigurari, lucrand in acest domeniu si cunoscand foarte bine piata, pot veni si cu cate o recomandare, iar acest lucru este foarte important, mai ales in conditiile in care au existat pana acum mai multe probleme privind despabubirile in caz de accident.

Pentru cei care intentioneaza sa incheie o polita de asigurare rca la o firma de top de pe piata asigurarilor, brockerii pot veni cu propuneri precum Allianz Tiriac de exemplu, care este o firma scumpa dar si o firma serioasa de asigurari.

Cei care isi doresc sa opteze pentru o polita de asigurare la un pret mediu pot opta pentru o polita de asigurare rca de la Generalii, Uniqua, Omniasig sau Asirom, iar aceste firme de asigurari sunt renumite pentru seriozitatea lor.

Pentru cei care isi doresc o polita de asigurare cat mai ieftina, brockerii de asigurari pot veni cu propuneri precum Euroins sau City Insurance, firme de asigurari serioase insa care vin cu cele mai atractive oferte.

Un amanunt important de mentionat este acela ca fiecare firma de asigurari vine cu reduceri pentru clientii sai in momentul in care acestia incheie o noua polita. Cu cat clasa bonus pentru asigurare creste, cu atat pretul asigurarii scade.

In caz de accident insa, daca soferul vinovat si-a dat polita de asigurare soferului nevinovat pentru ca acesta sa fie despagubit, polita de asigurare a soferului vinovat de producerea accidentului va fi mai mare, pentru ca va scadea clasa bonus.

Cu cat dauna este mai mare, cu atat clasa malus va vi mai mare, iar cu cat clasa malus este mai mare cu atat este mai mare si polita de asigurare.

Ei bine, acestea sunt cateva detalii importante referitoare la politele de asigurare rca, detalii pe care cei care detin un autoturism ar trebui sa le cunoasca.

 

0 Shares
You May Also Like