De ce folosesc sportivii tot mai des electrostimularea

De ce folosesc sportivii tot mai des electrostimularea

0 Shares
0
0
0

De ce folosesc sportivii tot mai des electrostimularea
Electrostimularea musculara are capacitatea de a reseta in mod esential tonusul muscular si de a oferi sportivilor nu numai mijloacele de a contracta muschii mai eficient, ci si sa se relaxeze si sa-si deconecteze muschii mai eficient. Acest beneficiu este esential in miscarile ciclice explozive, cum ar fi sprintul, unde sistemul nervos este obligat sa contracteze si sa decontracteze muschii intr-o perioada foarte scurta de timp, la viteze foarte mari. EMS poate ajuta acesti sportivi sa reduca rigiditatea musculara, crampele si oboseala generala periferica. Toti sportivii folosesc un electrostimulator profesional.

Dispozitivele portabile EMS sunt extrem de convenabile. Primul EMS a fost un dispozitiv mare care se potrivea intr-o valiza de dimensiuni medii. Dispozitivele EMS sunt acum putin mai mari decat un smartphone si pot si se pot impacheta intr-un pachet mic. Portabilitatea dispozitivelor, combinata cu electrozi adezivi usor de folosit, le face un instrument de antrenament si recuperare a fortei pe care il puteti purta in buzunar.

Dupa cum s-a mentionat anterior, beneficiile de calatorie ale EMS sunt evidente. A avea unul in sacul de sala de sport al fiecarui sportiv este o solutie evidenta pentru a obtine acea extra sursa de relaxare, mai ales daca nu aveti un anturaj de personal de sprijin care sa va ajute vu recuperare si masaj. Daca Bill Gates dorea un computer personal pe biroul fiecarei persoane, de ce nu poate fiecare sportiv sa aiba o unitate personalizata de EMS in geanta? Portabilitatea, puterea si eficacitatea acestor dispozitive sunt incontestabile.

Convorbirile mele recente cu un numar de echipe sportive profesioniste (NFL, NBA si NHL) confirma faptul ca sportivii care se bazeaza pe corpul lor pentru veniturile lor realizeaza beneficiile EMS. Programarile si cererile sezonului sunt atat de stresante incat fiecare sportiv are nevoie de ajutor pentru recuperarea si mentinerea fortei. EMS ofera o solutie simpla si convenabila pentru aceasta problema.

Este important sa retineti ca nu toate dispozitivele EMS sunt create la fel. Dispozitivele EMS mai putin costisitoare sunt disponibile online in gama de 10-100 $. Desi poate parea ca este o modalitate ieftina de a intra pe piata si de a beneficia de stimularea electrica, exista unele deficiente semnificative in ceea ce priveste puterea, flexibilitatea si calitatea constructiei. Dispozitivele Globus SpeedCoach EMS vin cu protocoale testate si programe dezvoltate pentru atleti in diverse sporturi.

Am ales sa lucrez cu tehnologiile Globus Sport si Health pe seria de stimulatoare musculare SpeedCoach, deoarece acestea au unitati foarte robuste si puternice. Inginerul lor principal in domeniul tehnologiei sportive, Giovanni Ciriani, a creat programe si protocoale care lucreaza cu atleti. Lucram in mod iterativ pentru a determina care programe ofera cele mai bune rezultate cu sportivii din diferite sporturi si facem schimbari pentru a le satisface nevoile. In ultimii ani, am dezvoltat programe si protocoale pe care nici o alta companie nu le are in unitatile lor. Aceasta este declaratia unui antrenor.

In concluzie tot mai multi sportivi aleg sa foloseasca electrostimularea pentru toate beneficiile pe care le obtin. Va recomandam sa incercati macar o data si sa profitati de relaxare.

0 Shares
You May Also Like