De ce opteaza oamenii pentru o automatizare poarta?

De ce opteaza oamenii pentru o automatizare poarta?

0 Shares
0
0
0

De ce opteaza oamenii pentru o automatizare poarta?Pentru cei care locuiesc la casa, si in mod special pentru cei care au masina si garajul in curte, este foarte important sa poata deschide si inchide cat mai simplu si cat mai usor poarta de acces.

De multe ori, poarta se poate deschide si inchide foarte usor, chiar daca este actionata manual, insa nu de fiecare data este placut ca oamenii sa stea afara si sa deschida sau sa inchida poarta.

Exista situatii in care conditiile meteo nu sunt tocmai favorbaile, asa ca atunci cu siguranta o poarta automata ar fi utila. Portile automate dispun de o serie importanta de avantaje, asa ca in continuare veti descoperi cateva dintre acestea, si veti intelege motivele pentru care oamenii isi indreapta atentia spre o automatizare poarta.

Securitate sporita

Cu siguranta o poarta automata nu poate fi deschisa de hoti, pe cand o poarta actionata manual da. Deci, acesta este un prim motiv pentru care oamenii isi doresc o poarta automata.

Deschidere si inchidere usoara

Acum, deschiderea si inchiderea portii se face simplu si usor, apasand un simplu buton de la telecomanda, sau folosind o aplicatie smartphone in acest sens. Este mult mai placut acum, cand oamenii nu mai stau afara pe orice tip de vreme pentru a deschide si pentru a inchide poarta.

Valoare crescuta a proprietatii

Pe proprietati mari, private sau in case urbane, o poarta automata poate fi un punct important de vanzare si o crestere a valorii de piata a proprietatii imobiliare. De asemenea, fermele si firmele sunt de asteptat sa aiba un sistem de porti bune, iar o poarta automata va fi un “bonus” pentru cumparatorii interesati.

Atractivitate si personalizare

Metalul ornamental si panoul de lemn frumos fac multe porti automate la fel de mult ca o opera de arta ca o piesa functionala de echipament. Stilurile pot fi proiectate personalizat pentru a se potrivi nevoilor fiecarei persoane, iar portile se pot integra cu cladirile inconjuratoare si peisajele inconjuratoare.

Durabilitate lunga

Spre deosebire de multe porti traditionale, portile automate sunt construite pentru a dura zeci de ani. Acestea vor fi construite in mod tipic din fier forjat, din otel, din lemn de esenta tare si din lemn, precum si din alte materiale dure. De asemenea, acestea sunt reduse de intretinere, desi ca orice “masina”, ​​va fi necesara o cantitate minima de ingrijire. Va puteti astepta ca poarta dvs. automatizata nou instalata sa se potriveasca perfect, si sa se deschida / inchida fara probleme pentru multi ani.

Grilele de fier si otel sunt in mod frecvent galvanizate si acoperite cu pulbere pentru a creste durata de viata a metalului si pentru a va oferi un finisaj de lunga durata.

Acoperirile cu pulbere sunt, in general, mai durabile decat vopselele simple, iar fierul forjat sudat prin etansare nu se rupe sau se deterioreaza in curand. Peretele din lemn poate fi de asemenea durabil, deoarece lemnul folosit este dur, iar o fata de lemn cu un “schelet” de metal se face bine in zonele cu aer de mare sarat provocat de coroziune

0 Shares
You May Also Like