Care sunt cele mai bune dictionare online din limba engleza?

Care sunt cele mai bune dictionare online din limba engleza?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai bune dictionare online din limba engleza?
Foarte multe persoane folosesc telefoanele mobile in diferite scopuri, printre care si pentru a traduce cuvinte din limba engleza in limba romana. Cei care au nevoie sa folosesca foarte des telefonul in acest sens, isi vor alege de regula un smartphone performant precum Samsung Galaxy S8 G950.

Un asemenea telefon poate suporta diferite aplicatii pentru traducerea cuvintelor din limba engleza in limba romana, fara ca bateria sa sa aiba de suferit si fara ca din acest motiv sa fie nevoie de o inlocuire acumulator samsung Acumulator Galaxy S8 G950. O schimbare baterie Samsung Galaxy S8 G950 poate fi insa necesara din diferite alte motive.

Revenind la subiect, exista diferite aplicatii pe care utilizatorii le pot folosi pentru a traduce cuvinte din limba engleza in limba romana, iar cele mai des folosite sunt urmatoarele:

Dictionarul Google

Aceasta este intotdeauna prima optiune la care multi oameni opteaza. Acesta este printre cele mai expansive dictionare online disponibile. Cu un avantaj suplimentar de a avea alte limbi diferite. Aceasta contine literalmente semnificatia aproape a tuturor cuvintelor disponibile in limba engleza.

Acesta contine, de asemenea, o varietate de caracteristici cum ar fi fraze inrudite, exemple de propozitii, definitii, voce pronuntie printre altele. Unul dintre principalele avantaje ale acestui dictionar este brandul pe care Google l0a creat pentru sine.

Dictionar Oxford

Acest dictionar este utilizat in principal de catre elevi si studenti, dar poate fi folosit de oricine. Este usor de utilizat si contine atat engleza britanica, cat si engleza americana. Unele dintre caracteristici includ imagini (care vin cu adevarat la indemana pentru o mai buna intelegere si elaborare a lucrurilor), sinonime, exemple de propozitii si altele.

Este unul dintre cele mai vechi, mai utilizate si mai de incredere dictionar on-line. Acest dictionar poate veni la indemana atunci cand se scrie o lucrare de cercetare sau o teza in scopul clarificarii si intelegerea mai bine a cuvintelor.

Wiktionar

Acest dictionar a fost format sub aceeasi ideologie a Wikipediei. Este usor de accesat si contine termeni simpli de utilizat. Cu toate acestea, multi oameni nu cred in credibilitatea ei, deoarece o persoana poate edita o pagina, si care este acelasi scenariu ca si Wikipedia, chiar daca are o comunitate de editori care se asigura ca informatiile continute acolo sunt exacte.

Scopul sau este sa devina mai o aplicatie mai buna in fiecare zi care trece, deoarece mai multe caracteristici sunt integrate in dictionar pentru a-l face mai bun ca tezaurul, cartile de expresie si statisticile lingvistice.

Dictionar Urban

Acest dictionar este folosit in principal pentru a cauta cuvinte urbane, asa cum sugereaza si numele. Orice slang va avea definitia aici. S-ar putea sa nu vina la indemana in scopuri academice, dar va fi foarte util atunci cand cineva intalneste un cuvant urban sau un slang pe social media si nu cunosc sensul. Acesta cuprinde in principal cuvinte care sunt folosite pe strazi si nu intr-un cadru formal.

Majoritatea cuvintelor gasite aici nu sunt gasite in dictionarul standard si va pot economisi timp sa cautati un cuvant nou inventat recent de pe strazi sau imprumutat de la lumea showbizului.

0 Shares
You May Also Like