De merg oamenii in vacanta la Slanic Moldova si in imprejurimi?

De merg oamenii in vacanta la Slanic Moldova si in imprejurimi?

0 Shares
0
0
0

De merg oamenii in vacanta la Slanic Moldova si in imprejurimi?Cu totii asteptam vara, pentru a merge in concediu. Unii aleg sa plece in diferite tari din Europa in vacanta la mare, in timp ce altii opteaza pentru un sejur la mare pe litoralul romanesc al Marii Negre.

Exista insa si multi romani care nu isi doresc sa isi petreaca vacantale la mare, ci mai degraba opteaza pentru un sejur intr-o alta zona frumoasa a tarii, cum ar fi Slanic Moldova de exemplu.

In cazul in care va intrebati de ce multi romani isi doresc sa viziteze o statiune din apropierea orasului Bacau, in timp ce pot merge la mare de exemplu, ei bine, Slanic Moldova este o statiune foarte apreciata datorita izvoarelor sale de ape carbonate, sodice, clorate, sulfuroase, hipotonice si oligominerale.

Aceste izvoare au fost descoperite acum foarte multi ani, in 1801 mai exact. Se spune ca, s-au efectuat primele teste chimice in anul 1852, in timp ce in anul 1877 au aparut si primele instalatii balneare.

Odata cu trecerea anilor, apele minerale de cea mai buna calitate de la Slanic Moldova, au obtinut diferite medalii la tot felul de expozitii internationale, care au avut loc la viena, la Frankfurt/Main, la Paris sau in alte locatii.

Statiunea Slanic Moldva este cunoscuta drept “Perla Moldovei”, si este foarte apreciata pentru ca aici se trateaza foarte multe persoane, de diferite probleme, cum ar fi tulburarile digestive, sau de boli hepatobiliare, boli metabolice si nutritionale, boli urinare si boli ale rinichilor.

Tot aici vin sa se trateze bolnavii de stm, sau chiar si femeile care au diferite probleme ginecologice. In statiune exista diferite instalatii pentru bai in apa calda minerala, sau instalatii pentru terapie respiratorie, etc.

In mod evident, cei care aleg sa isi petreaca vacantele in aceasta statiune, pentru a beneficia de diferitele terapii, vor cauta drept unitate de cazare, o pensiune Slanic Moldova, la un pret cat mai atractiv.

Foarte multi dintre turisti, imediat ce ajung la locurile de cazare Slanic Moldova, isi fac check-inul, dupa care ies in statiune pentru a incepe sa viziteze cele mai frumoase locuri.

Unii dintre turisti, aleg ca mai intai de toate sa viziteze Parcul Central al statiunii, care este foarte curat si linistit. Turistii din acest parc sunt civilizati, iar pe timpul verii (serile de vara), se bucura de diferite concerte folk.

Alti turisti aleg sa viziteze diferite alte locatii. Unii dintre acestia prefera sa urmeze traseul celor 300 de trepte, care este un traseu interesant, ideal pentru cei care au o buna conditie fizica.

Exista de-asemenea turisti care aleg sa urmeze traseul catre panorama statiunii, care este unul scurt dar foarte placut. Dupa o plimbare de doar 20 – 30 de minute, turistii au posibilitatea de a vedea intreaga statiune.

In Slanic Moldova insa, exista mult mai multe locuri interesante, pe care in mod evident, turistii de-abia asteapta sa le descopere.  In cazul in care urmeaza sa alegeti si dvs. destinatia de vacanta ideala pentru acest an, in mod evident Slanic Moldova este o optiune demna de luat in considerare.

0 Shares
You May Also Like