Inlocuire display iPhone – cand ai nevoie de inlocuirea displayului

Inlocuire display iPhone – cand ai nevoie de inlocuirea displayului

0 Shares
0
0
0

Un display spart sau defect este o problema cu care se confrunta multi dintre utilizatorii telefoanelor inteligente din ziua de azi, iar costul ridicat al reparatiilor care poate ajunge la sute de lei este pentru utilizatorii lor picatura care umple paharul si accentueaza necazul.

Bineinteles, exista mai multe variante din care poti alege pentru a avea un telefon ca nou, depinde doar de tine la ce varianta de opresti. Recomandat este sa faci acest lucru intr-un service specializat in reparatia telefoanelor, pentru ca riscurile de a te alege si cu alte probleme pe langa ecranul defect scad la minimum. Service-ul nostru va pune la dispozitie serviciul de inlocuire display iPhone, dat fiind ca aceste modele de telefoane sunt printre cele mai raspandite in randul utilizatorilor care isi doresc perfomanta.

Exista, insa, si varianta putin mai complicata, insa mai ieftina, aceea de a face reparatia acasa, pe cont propriu. Pentru aceasta ai nevoie de un kit pentru inlocuirea display-ului pe care il poti gasi in magazinele specializate, acesta incluzand toate piesele si instrumentele de care ai nevoie pentru a duce sarcina la bun sfarsit.

Daca te-ai hotarat ca vrei sa faci acest lucru si vrei sa incerci o noua experienta pe riscul tau, atunci poti trece la treaba pentru a-ti repara iPhone-ul cu un minim de cheltuiala, insa cu putin mai mult efort decat daca ai apela la serviciile noastre. Inainte de toate, ar fi indicat sa vizionezi si filmulete in care sa vezi pasii detaliati ai inlocuirii display-ului pentru ca asa poate iti este mai usor sa treci la proba practica.

In primul rand, scoate toate componentele precum camera din fata, senzorii, microfonul si butonul acasa la modelele la care acesta exista (iPhone 6, de exemplu) si aseaza-te pe ecranul nou. Unele dintre componente sunt mici si foarte fragile, deci este nevoie de atentie mare in manuirea lor. Transferul acestor componente pe noul ecran este posibil sa ti se para mai greu decat ti-ai fi imaginat la inceput. Cauta sa asezi pe pozitie toate cablurile care leaga componentele si nu uita niciun surub. Acorda o atentie deosebita acestui aspect pentru ca suruburile sunt foarte mici si producatorul spune ca acestea sunt proiectate astfel incat dispozitivul sa fie mai durabil.

Dupa ce termini de transferat toate componentele mici si pui suruburile mici la locul lor si fixezi cablurile, conecteaza noul ecran la telefon. Inainte de a insuruba carcasa exterioara, reconecteaza bateria pentru a vedea daca telefonul functioneaza sau nu cumva ai uitat ceva esential. Daca acesta functioneaza in parametri normali, iar ecranul nu mai are nicio problema, atunci te poti apuca de reasamblat telefonul. Atentie insa la ceea ce se poate intampla in cazul in care nu ai pus ceva la locul lui.

Tocmai pentru a evita astfel de riscuri, iti recomandam sa acorzi o mare atentie procesului de schimbare a ecranului daca alegi sa faci acest lucru singur acasa sau, de preferat, sa apelezi la serviciile unor profesionisti pentru a te scapa de o bataie de cap.

0 Shares
You May Also Like