De ce sa iti cumperi iPhone XR?

De ce sa iti cumperi iPhone XR?

0 Shares
0
0
0

Daca nu sunteti sigur ca sunteti gata sa parasiti butonul Home (Acasa)  si sa folositi identificarea faciala, ganditi-va din nou. Va vom spune de ce iPhone XR merita sacrificiul – mai ales pentru ca este la fel de bun (daca nu chiar mai bun decat) iPhone XS. Aflati mai multe in revizuirea completa.

IPhone XR aduce ID-ul de identitate la mase. Suntem siguri ca oamenii vor continua sa se revolte impotriva lipsei butonului Acasa, dar in cele din urma ne asteptam ca acestia sa se apropie si sa imbratiseze ecranul mai mare, modul Portret (fata si spate), animoji si memoji.

Nu avem nici o indoiala ca acest lucru va fi un iPhone popular si merita sa fie. Singura intrebare este de ce ar cumpara cineva un iPhone XS cand iPhone XR este la fel de puternic si are un ecran mai mare.

La fel ca mine, marea majoritate a oamenilor care aleg iPhone XR vor parasi butonul din spate. De data aceasta anul trecut nu m-am simtit pregatit sa merg pe ecran in detrimentul ID-ului de incredere, in ciuda promisiunii lui Animoji, a recunoasterii fetei si a portretelor de selfie. Parea ca renuntarea la butonul de acasa ar fi o schimbare prea mare, cerandu-mi sa invat noi gesturi si sa imi pun increderea intr-un nou sistem de securitate.

Deci, ce s-a schimbat de data asta? Daca doriti un iPhone nou, trebuie sa acceptati ID-ul fetei. Pentru cei care sperau ca Apple ar decide sa-l reinvie prin plasarea ID-ului Touch sub sticla, asa cum Huawei are cu Mate 20 Pro si ca brevet Apple sugerat de companie, credem ca Apple este in mod ferm in spatele Face ID nu va urmari tehnologiile touch ID, ceea ce este o rusine. Dar toate lucrurile bune ajung la sfarsit.

Vestea minunata din 2018 este ca nu mai trebuie sa platiti 1.000 / 1.000 de lire sterline pentru a va pune mana pe un iPhone cu ecran complet. In 2017, cand Apple a decis sa stabileasca pretul de intrare pentru iPhone X la 999 de lire sterline / 999 dolari, oamenii au fost surprinsi.

Cu toate acestea, pentru toate preocuparile si plangerile legate de pret, iPhone-ul X era inca popular si se parea ca Apple a stabilit un precedent, deoarece multi alti producatori de telefoane au inceput sa-si vanda propriile telefoane mobile la acelasi pret. In ciuda acestui fapt, Apple a luat inca decizia de a lansa trei telefoane noi in 2018, iar iPhone XR vine la un pret mai mic decat modelele XS.

Surpriza este ca, in ciuda pretului de intrare de £ 749 / $ 749, iPhone XR este la fel de puternic ca si celelalte telefoane si, asa cum vom explica mai jos, nu trebuie facute sacrificii reale. Puteti alege un iPhone XR fara teama de a pierde. De fapt, XR are cateva caracteristici bonus pe care nu le primiti pe celelalte telefoane.

Datorita pretului sau mai rezonabil, specificatiilor de varf si setului de caracteristici extraordinare, credem ca iPhone XR este cel mai bun iPhone nou pe care il puteti cumpara chiar acum si daca cititi pe SpinMag  va vom spune de ce.

0 Shares
You May Also Like