Ce se intampla cand activati functia de economisire a energiei pe un telefon Samsung?

Ce se intampla cand activati functia de economisire a energiei pe un telefon Samsung?

0 Shares
0
0
0

Ce se intampla cand activati functia de economisire a energiei pe un telefon Samsung?Foarte multe persoane care intentioneaza sa isi inlocuiasca vechiul telefon, aleg sa isi indrepte atentia spre dispozitive de la Samsung, dat fiind faptul ca acest brand de top produce si telefoane cu specificatii tehnice decente, la preturi atractive pentru orice buzunar.

De precizat insa este faptul ca o baterie Samsung poate fi la fel de sensibila ca o baterie a unui smartphone oarecare de pe piata, si se poate descarca foarte rapid.

In cazul in care detineti un smartphone de la Samsung si doriti sa preveniti descarcarea rapida a bateriei, un lucru inteligent pe care il puteti face este sa activati functia de economisire a bateriei telefonului, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba si cum se poate face acest lucru.

Ce se schimba atunci cand este activat modul de economisire a bateriei

Dispozitivul tau:

 • Asteapta pana cand priviti la o aplicatie pentru a reimprospata continutul acesteia, cum ar fi e-mail sau stiri
 • Opreste utilizarea serviciilor de localizare cand ecranul este oprit
 • Nu permite ca aplicatiile sa faca lucruri in fundal, cu exceptia cazului in care opriti optimizarea bateriei

Unele notificari pot fi amanate.

Atunci cand functia Economizor de energie este activata, in partea de sus a ecranului, se afiseaza modul de economisire a energiei  Protectorul bateriei este pornit. La versiunile anterioare de Android, partea de sus si de jos a ecranului devin portocalii. De mentionat este faptul ca aceasta functie se opreste in momentul in care  dispozitivul se incarca. Pe Android 9.0 si in sus, acesta se activeaza cand va deconectati dispozitivul.

Activati sau dezactivati bateria

 • Glisati in jos din partea de sus a ecranului dispozitivului.
 • Apasati pe Economizor de energie Economisirea bateriei.

Dispozitivul de economisire a bateriei trebuie pornit automat

 • Deschideti aplicatia Setari pentru dispozitiv.
 • Apasati Battery Battery Saver Alimentare baterie).Porniti automat.
 • Alegeti cand se va activa functia Economizor de energie. De exemplu, la o incarcare de 15%.

Asadar, aceasta functie dupa cum se poate vedea, va poate ajuta sa economisiti energie si sa va ajutati dispozitivul Samsung sa reziste mai mult timp incarcat. Pentru ca bateria dispozitivului sa ramana mai mult timp incarcata, mai puteti incerca diferite trucuri utile.

Evitati activitatile care provoaca descarcarea rapida a bateriei telefonului:

 • Evitati utilizarea ecranului greu;
 • Evitati conexiunea constanta;
 • Evitati prelucrarea grea.

Limitati conectivitatea si locatia:

 • Activati modul Avion;
 • Opriti Bluetooth;
 • Dezactivati locatia.

In cazul in care tineti cont de aceste detalii, in mod firesc bateria dispozitivului Samsung ar trebui sa reziste mai mult timp incarcata. In cazul in care insa, tineti cont de aceste detalii dar dispozitivul se descarca la fel de repede, atunci sansele de a fi necesar sa va indreptati atentia spre o baterie Samsung noua, de pe www.magazingsm.ro sunt foarte mari.

Aici veti putea gasi diferite baterii pentru smartphone-urile Samsung, in functie de modelul pe care il detineti. Se pot gasi de exemplu atat baterii pentru telefoane vechi, cat si baterii Samsung pentru telefoane mult mai noi, precum Samsung Galaxy S9 sau Samsung Galaxy S10 printre altele.

0 Shares
You May Also Like